24.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 12, 2024

Comuna Măldăeni a primit o nouă tranşă pentru decontarea unor lucrări finanţate prin programul ”Anghel Saligny”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 4.425.038,88 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 8 obiective de investiţii finanţate prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”. Facturile au fost depuse de autorităţile locale pentru lucrări de modernizare a unor străzi şi drumuri de interes local, precum şi pentru extinderea unor reţele de canalizare.
După cum este cunoscut, prin Programul Naţional de Investiţii ”Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localităţi (apa, reţeaua de canalizare şi gaze) şi reabilitează drumurile şi podurile. Pe lista data publicităţii se află şi proiectul “Modernizare drumuri de interes local în comuna Măldăeni”, a cărui valoare solicitată pentru decontare se ridică la 362.950 de lei.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare