34.6 C
Judeţul Teleorman
duminică, septembrie 24, 2023

Comuna Islaz îmbracă haine de sărbătoare

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Duminică, 12 iunie, locuitorii din Islaz vor sărbători ”Ziua Comunei”. Un moment așteptat cu sufletul la gură de întreaga comunitate locală, încărcat de istorie, în care muzica și voia bună sunt principalele atribute.
La fel ca în fiecare an, administrația publică locală, condusă de primarul Ionel Geară, a pregătit un program artistic diversificat, pentru toate vârstele.
Evenimentul va debuta la ora 16.00 cu un TEDEUM oficiat de preoții din localitate, fiind urmat de o scurtă prezentare a ceea ce a semnificat pentru comună, județ sau țară Proclamația de la Islaz din 1848.
O oră mai târziu, Ansamblul ”Izvorașul” și Ansambul Folcloric ”Burnasul” vor prezenta un program artistic cu dansuri specifice zonei iar muzica lăutărească va încinge atmosfera pe acordurile rapsodului Sandu Marian.
Petrecerea va atinge apogeul odată cu venirea pe scenă a trubadurului Ion Popa. Pentru iubitorii de muzică populară de cea mai bună calitate, primăria a invitat-o pe Niculina Stoican. La finalul evenimentului, tânăra generație va fi în centrul atenției, binecunoscuta interpretă de muzică modernă, Alessia, susținând un show de zile mari.

sarbatoare islaz

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare