10.6 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 16, 2021

Comisarul șef Tudorel Pieleanu a câștigat concursul pentru funcția de Inspector șef al IPJ Argeș

Articole noi

24 de localități, din Teleorman, în scenariul ROȘU. În 14 comune, rata de incidență este 0

Conform ultimelor date publicate astăzi de către Direcție de Sănătate Publică Teleorman, 24 de localități din județ sunt în...

Un bărbat din Conțești, prins în trafic cu permis FALS. „Șoferul” a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au reținut un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Conțești,...

De la începutul anului, 1.540 de teleormăneni şi-au găsit un loc de muncă cu sprijinul AJOFM

În perioada ianuarie-martie 2021, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

„După un an și jumatate de chin pentru ,,pălmașii” din IPJ Argeș, în sfârșit inspectoratul are și șef titular, la comanda instituției ! Felicitări d-lui Cms. șef de poliție Tudorel Pieleanu care, de astăzi, e ,,argeșean” cu acte în regulă. În calitatea mea de Președinte al SNPPC -BT Argeș, am participat ca observator la concursul desfășurat la IGPR. Când se vrea se și poate, însă depinde ce anume!”, este mesajul postat pe o pagină de socializare de către Cecilia Marilena Tatia, președintele SNPPC- BT Argeș.

Programat pentru data de 12 septembrie 2018, din motive obiective, Ministerul de Interne a decis să amâne susținerea interviului pentru 17 septembrie. Inițial, la concurs s-au înscris trei ofițeri superiori de poliție. În urma verificărilor, dosarul unui candidat a fost respins, deoarece nu îndeplinea condițiile prevăzute de lege.

Astfel, în lupta pentru șefia Poliției Argeș au rămas comisarul șef de poliție Gheorghe Gabriel Cosmin, adjunct al IPJ Argeș, și comisarul șef de poliție Tudorel Pieleanu, acesta din urmă obținând punctajul cel mai mare.

Reamintim că prin ordin al ministrului afacerilor interne, Dan Carmen Daniela, începând cu data de 17 iulie a.c., Tudorel Pieleanu a fost împuternicit să îndeplinească, pe o perioadă de maximum 6 luni, atribuţiile funcţiei de şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş.

“Decizie a fost adoptată în vederea asigurării actului managerial de la nivelul inspectoratului de poliţie judeţean, în contextul în care funcţia respectivă este vacantă din luna august 2017, pentru exercitarea atribuţiilor conferite acestor funcţii nefiind desemnate alte persoane din luna martie 2018”, se mai arată într-un comunicat al MAI.

 

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

24 de localități, din Teleorman, în scenariul ROȘU. În 14 comune, rata de incidență este 0

Conform ultimelor date publicate astăzi de către Direcție de Sănătate Publică Teleorman, 24 de localități din județ sunt în...

Articole similare