Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Cojoacă Virgil, șeful de post din Furculești, a decedat în urma unui infarct - Informatia de Teleorman
28.1 C
Judeţul Teleorman
marți, septembrie 26, 2023

Cojoacă Virgil, șeful de post din Furculești, a decedat în urma unui infarct

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Șeful de post din comuna Furculești, Cojoacă Virgil, a decedat, în timp ce se afla în misiune, în târgul comunal din Mavrodin, localitate în care și-a petrecut mulți ani din activitate. Avea 43 de ani și era căsătorit. Cel mai probabil, agentul de poliție a decedat ca urmare a unui infarct.

Colegii săi au declarat că dimineață au stat de vorbă cu el și nu părea să fie obosit sau să sufere de ceva. Ba, mai mult, au și glumit, aducându-și aminte de cazurile întâmpinate în comuna Mavrodin, de-a lungul anilor.

”A mers să mănânce un mic. În acel moment a căzut, ca secerat. Am anunțat Salvarea. Însă, din păcate, medicii nu au mai reușit să-l readucă la viață”, a spus unul dintre colegi.

Dumnezeu să-l Odihnească!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Județul Teleorman, sub Cod Galben de intesificări ale vântului până miercuri, la ora 21.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare- Cod galben de intensificări ale vântului-, valabilă de astăzi, ora 10.00,...

Articole similare