25.2 C
Judeţul Teleorman
luni, iulie 22, 2024

CMJ Teleorman: Fără examen de admitere pentru instituţiile de învăţământ postliceal militar-maiştri militari şi subofiţeri

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Potrivit paginii de socializare a Centrului Militar Judeţean Teleorman, începutul de săptămână aduce cu el veşti bune. Concret, admiterea în instituţiile de învăţământ postliceal militar-maiştri militari şi subofiţeri-se va face fără examen. Cu alte cuvinte, media de admitere va fi calculată pe baza rezultatelor obţinute la examenul de bacalaureat iar ierarhizarea candidaţilor se va realiza strict în ordinea descrescătoare a mediei de admitere şi a opţiunilor acestora exprimate în cererea de înscriere.
Detaliile privind organizarea şi desfăşurarea admiterii în şcolile de maiştri militari şi subofiţeri în anul de învăţământ 2023-2024 se pot obline accesând site-ul Ministerului Apărării Naţionale. Pentru informaţii detaliate şi consiliere candidaţii se pot adresa personalului recrutor de la birourile informare-recrutare din cadrul centrelor militare din judeţul/sectorul în care domiciliezi.
Mai trebuie precizat faptul că NU se fac înscrieri, deocamdată, pentru cursurile de formare a ofiţerilor/subofiţerilor în activitate, pentru posturile de SGP şi nici pentru rezerviştii voluntari!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img

Recente

AJOFM Teleorman: În luna mai, rata șomajului a fost de 8,93%. Cei mai mulți șoferi au doar studii gimnaziale

La sfârșitul lunii mai, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman erau înregistraţi 9.880 șomeri (din...

Articole similare