31.3 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Claudiu Crăcea, politicianul cu coloana vertebrală din plastelină

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Claudiu Crăcea, băiatul cu patalama de perdant, continuă să-și arate limitele și frustrările. Încapabil să câștige o cursă electorală, ocupând totdeauna locul doi, se crede buricul pământului. Fărăr el, lumea nu există! Recent, a afirmat că, în condițiile în care și-ar da demisia din funcția de prședinte al PNL Turnu Măgurele, s-ar alege praful de organizația municipală! Omul se crede Napoleon! Este în tot și în toate, un fel de Ceaușescu în miniatură. Din cauza personalității rigide, a comportamentului dictatorial, mulți nu-l suportă.

Claudiu Crăcea este un tip dual. Cum se zice pe la noi, „femeiușcă”. Când cu o tabără, când cu alta. Pentru a-și atinge scopul. Nu prezintă încredere. Nu are boașe. O coloană vertebrală din plastelină. De acea, nu va reuși niciodată. Și cel mai urât lucru pentru un bărbat este bârfa. Excelează la acest capitol. Îi place să epateze, să fie CINEVA. Un orgoliu de tarabă. A plătit zeci de mii de euro pentru a se înscrie într-un club exclusivist, unde numai oamenii cu bani au acces. Vacanțe la cele mai luxoase hoteluri din lume. Comparabil cu țiganii din Buzescu, care-și dărâmă vilele pentru a mai contsrui un etaj. Să se diferențieze de ceilalți.

Cu sufletul otrăvit, plin de ură, continuă să muște. Nu are liniște. Nu știe să se bucure de soarele de pe cer. E într-o totală negură. Și neregulă cu principiile unui om educat, de societate. Un parvenit care visează funcții politice. Să ajungă în vârful piramidei. Un neam prost. Conflictual. Trezește-te, Crăcea! Viața are și alte sensuri. Nu te poți da mare niciodată cu locul doi! Campionii sunt aceia care urcă pe prima treaptă. După ce ai pierdut primăria din Turnu Măgurele, ai declarat, oficial, că te retragi din politică. Acum susții că fără tine la timonă se alege praful. Când rostești adevărul? Chiar crezi că ești de neînlocuit?!

C.R.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare