1.4 C
Judeţul Teleorman
duminică, februarie 5, 2023

CJSU Teleorman: De astăzi, toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţ vor funcţiona conform scenariului I

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat scenariile de funcţionare pentru unităţile de învăţământ din judeţul Teleorman, începând cu data de 4 octombrie 2021, după cum urmează:
Potrivit documentului, toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţ vor funcţiona conform scenariului I, care presupune participarea zilnică, cu prezenţă fizică a tuturor antepreşcolarilor, preşcolarilor şi a elevilor în unităţile de învăţământ, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie.
Pentru clasele / grupele a căror activitate didactică a fost suspendată prin HCJSU nr. 62/24.09.2021 şi nr. 66/29.09.2021 ca urmare a apariţiilor cazurilor de îmbolnăvire cu virusul SARS-CoV-2 la cadrele didactice, măsura suspendării continuă până la finalul perioadei de 14 zile.
Scenariile de funcţionare a unităţiilor/instituţiilor de învăţământ din judeţ se vor actualiza ori de câte ori va fi nevoie prin hotărâre a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deputat Maria Stoian: Comisia Europeană acordă 1,6 miliarde euro pentru capitalizarea unei noi bănci de investiții și dezvoltare în România

Comisia Europeană a aprobat, în temeiul normelor UE privind ajutoarele de stat, o măsură adoptată de România în valoare...

Articole similare