27 C
Judeţul Teleorman
miercuri, mai 25, 2022

CJSU Teleorman a decis! Petrecerile la nunți, botezuri și alte evenimente private, până la ora 23.00, indiferent de zi

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

O oră în plus de distracție pentru teleormănenii care vor petrece la restaurant, cu ocazia unor evenimente importante din viața lor, cum ar fi nunțile sau botezurile. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Teleorman, întrunit în ședință, a decis că „administratorii societăților comerciale ce organizează evenimente private (nunți, botezuri, aniversări și alte asemenea) vor lua măsuri ca aceste evenimente să se desfășoare în intervalul orar 0600-2300 și pentru monitorizarea permanentă a respectării de către personalul de deservire și de către participanții la eveniment a măsurilor de limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2, potrivit legii. În cadrul acestor evenimente sunt interzise interacțiunile fizice de tip joc, dans”.

Anterior, membrii CJSU au hotărât ca astfel de evenimente să se finalizate la ora 22.00, în cursul săptămânii, iar în zilele de sâmbătă și duminică, să se termine la ora 23.00.

În ședința CJSU s-a mai decis ca „Programul activităților comerciale de tip fast-food, drive-in, jocuri de noroc, case de pariuri, cazinouri, terase destinate comercializării și consumului produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice în spațiile special destinate dispuse în exteriorul clădirilor, se stabilește în intervalul orar 0600-2300, administratorii spațiilor în care se desfășoară aceste activități urmând să ia măsuri pentru a asigura monitorizarea permanentă a respectării de către personalul de deservire și de către clienți a măsurilor de limitare a răspândirii virusului SARS-CoV-2, potrivit legii”.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare