10.7 C
Judeţul Teleorman
marți, aprilie 23, 2024

CJ Teleorman: Maratonul Vaccinării – Teleormanul se vaccinează anti-Covid!

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În perioada 14—16 mai a.c., în intervalul orar 8,00-22,00 , la Sala Polivalentă din municipiul Alexandria se dă startul Maratonului Vaccinării în județul Teleorman.
Campania de vaccinare fără programare, prin prezentare directă, este organizată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Teleorman, cu sprijinul Consiliului Județean Teleorman.
Astfel că orice persoană, din mediul urban sau rural, cu vârsta peste 16 ani, care dorește să se vaccineze, se poate prezenta direct la acest centru, cu actul de identitate valabil, fără programare, pe tot parcursul intervalului orar de funcționare, în vederea imunizării cu vaccinul produs de compania BioNTech/Pfizer.
Menționăm că persoanele care optează pentru această modalitate extinsă de înscriere în procesul de imunizare vor fi înregistrate direct în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV) și vor primi adeverința de vaccinare, conform procedurilor. Este asigurată disponibilitatea dozelor de vaccin, astfel încât toate persoanele care se prezintă direct la centrul de vaccinare de la Sala Polivalentă din municipiul Alexandria vor fi vaccinate.
Vaccinarea rămâne soluția sigură și eficientă pentru învingerea pandemiei COVID-19, iar vaccinurile utilizate în România sunt autorizate de Agenția Europeană a Medicamentului (EMA), cel mai riguros for decizional, care reunește experți la nivel european.
Recomandăm raportarea oricărei reacții adverse suspectate atât de către profesioniști cât și de către cetățeni.

Spune Stop Coronavirus! Alege să te vaccinezi!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare