-1 C
Judeţul Teleorman
joi, ianuarie 20, 2022

CJ Teleorman: Maratonul Vaccinării – Teleormanul se vaccinează anti-Covid!

Articole noi

În 64 de localităţi din Teleorman, se înregistrează cel puţin un caz de infectare cu Covid-19. Rata de incidenţă este de 1,11 la mia...

Conform ultimelor date publicate astăzi, 18 ianuarie 2022, de către Direcţia de Sănătate Publică Teleorman, rata de infectare în...

Prognoza METEO pentru Teleorman. Temperaturi peste normalul perioadei şi precipitaţii deficitare

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o nouă estimare a evoluţiei valorilor termice şi precipitaţiilor, valabilă pentru următoarele două...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În perioada 14—16 mai a.c., în intervalul orar 8,00-22,00 , la Sala Polivalentă din municipiul Alexandria se dă startul Maratonului Vaccinării în județul Teleorman.
Campania de vaccinare fără programare, prin prezentare directă, este organizată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Teleorman, cu sprijinul Consiliului Județean Teleorman.
Astfel că orice persoană, din mediul urban sau rural, cu vârsta peste 16 ani, care dorește să se vaccineze, se poate prezenta direct la acest centru, cu actul de identitate valabil, fără programare, pe tot parcursul intervalului orar de funcționare, în vederea imunizării cu vaccinul produs de compania BioNTech/Pfizer.
Menționăm că persoanele care optează pentru această modalitate extinsă de înscriere în procesul de imunizare vor fi înregistrate direct în Registrul Electronic Național al Vaccinărilor (RENV) și vor primi adeverința de vaccinare, conform procedurilor. Este asigurată disponibilitatea dozelor de vaccin, astfel încât toate persoanele care se prezintă direct la centrul de vaccinare de la Sala Polivalentă din municipiul Alexandria vor fi vaccinate.
Vaccinarea rămâne soluția sigură și eficientă pentru învingerea pandemiei COVID-19, iar vaccinurile utilizate în România sunt autorizate de Agenția Europeană a Medicamentului (EMA), cel mai riguros for decizional, care reunește experți la nivel european.
Recomandăm raportarea oricărei reacții adverse suspectate atât de către profesioniști cât și de către cetățeni.

Spune Stop Coronavirus! Alege să te vaccinezi!

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Articole similare