25.3 C
Judeţul Teleorman
vineri, iulie 1, 2022

Cercetat pentru furt calificat, reţinut de poliţişti

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Alexandria şi Postului de Poliţie Brânceni au reţinut un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Brânceni, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
La data de 20.04.2021, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat în vârstă de 93 de ani, din localitatea Brânceni, cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa şi au sustras bani (aproximativ 5.000 de lei).
Fiind în continuarea cercetărilor, la data de 21 aprilie a.c., poliţiştii au dispus reţinerea unui bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Brânceni, prezumtivul autor al furtului comis în dauna bătrânului, prejudiciul fiind recuperat în proporţie de aproximativ 60%.
Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanţei de judecată.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

O tânără de 22 de ani, din municipiul Alexandria, prinsă drogată la volan. Şoferiţa consumase cannabis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Alexandria,...

Articole similare