1.4 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 8, 2023

Celebram #10anideMOtivatie prin sport si fapte bune la Maratonul Olteniei

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Iti place sa faci miscare in natura, dar si sa iti lasi amprenta pozitiva in comunitate? Te asteptam pe 27 si 28 august alaturi de noi, la Ramnicu Valcea. Inscrierile la Maratonul Olteniei 2022 powered by CEZ Romania sunt deschise pe www.maratonulolteniei.ro, pentru probele:

  • Cursa MTB Cross Country, cu doua variante de traseu: scurt, de 22 km si lung, de 33 km.
  • Cursa Trail Run, cu doua variante de traseu: crosul de 12 km si semimaratonul de 22 km.

Alergi, pedalezi si te bucuri de sportul preferat, iar taxele de participare vor fi dublate de CEZ Romania si donate pentru a sustine 3 cauze sociale:

  • Sanatate & Wellbeing: teste gratuite Babes-Papanicolau in cadrul unei unitati de diagnostic mobil, cu sprijinul Fundatiei Renasterea;
  • Educatie & Dezvoltare regionala: solutionarea alertelor din Oltenia din HartaEdu.ro, platforma dezvoltata de Narada;
  • Mediu: instalare de panouri fotovoltaice la micii fermieri/ producatorii locali din Oltenia, cu sprijinul Asociatiei Viitor Plus.

Tu ce fapta buna vrei sa faci? INSCRIE-TE AICI si punem impreuna lumea in miscare!

Surprize si pentru cei mai mici sportivi: Cursa copiilor revine la Maratonul Olteniei!

In 2022, ne intoarcem in parcul Zavoi cu aceeasi #energiepentrubine. Pentru ca #MOtivatia este cea care ne reuneste de 10 ani si ne face sa ducem traditia mai departe, in aceasta editie readucem cursele copiilor in Parcul Zavoi.

Noutati despre Maratonul Olteniei 2022 puteti afla pe pagina de Facebook, acolo unde puteti gasi si recomandari pentru participanti, dar si experiente din anii anteriori.

 Ce a insemnat Maratonul Olteniei pana acum?

Comunitatea puternica de sportivi si fapte bune construita in jurul Tinutului Maratonului a reunit in primele 9 editii peste 4 700 de concurenti, care alaturi de CEZ Romania au daruit #energiepentrubine in valoare de 115 000 euro comunitatii locale:

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

ITM Teleorman, acţiune de verificare privind utilizarea echipamentelor de muncă şi a tehnologiilor in parchetele forestiere

Pe parcursul anului 2023, Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman a desfăşurat o acţiune de verificare a modului în care...

Articole similare