10.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, februarie 24, 2024

Casa Județeană de Pensii Teleorman, informaţii privind acordarea biletelor de tratament balnear

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Prin Ordinul nr. 72/10.02.2022 al Președintelui Casei Naționale de Pensii Publice au fost aprobate Criteriile de acordare a biletelor de tratament balnear pentru anul 2022.

Criteriile în baza cărora se acordă biletele de tratament balnear pentru anul 2022, pot fi consultate pe site-ul Casei Județene de Pensii Teleorman www.pensiiteleorman.ro  în secțiunile:

  • Bilete de Tratament;
  • Activitati CJP TR/Repartizarea si eliberarea biletelor de tratament balnear.

Repartiția biletelor de tratament balnear în ordinea de ierarhizare a cererilor se întocmește pe baza opțiunilor făcute de solicitant și în ordinea menționată în cerere.

Biletele de tratament se eliberează personal titularului sau unei alte persoane desemnate prin procură autentificată la notarul public din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să îl ridice.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare