15.9 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

UPDATE: Carnagiu pe E70. Trei persoane au murit și alte două au fost rănite grav (foto)

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Un grav accident de circulație a avut loc aseară, în jurul orei 23.00, pe drumul european 70, la ieșire din comuna Vitănești. În urma impactului violent, dintre un autoturism Opel Vectra și un Audi, trei persoane au murit iar două, în stare foarte gravă, au fost transportate la Spitalul de Urgență din Alexandria. Medicii fac toate eforturile pentru salvarea victimelor și sunt rezervați în a da un prognostic.
La fața locului s-a intervenit cu trei ambulanțe aparținând SAJ Teleorman, un echipaj SMURD, cu o autoutilitară pentru descarcerare și o alta pentru stingerea incendiilor.
Pentru scoaterea celor patru victime din autoturismul Opel Vectra, pompierii s-au chinuit zeci de minute. Din păcate, doi dintre ocupanți au murit pe loc iar al treilea a decedat în drum spre spital.

 

UPDADE: Conform IPJ Teleorman, în seara zilei de 20.09.2016, inspectoratul a fost sesizat prin sistemul ”112”, despre faptul că, pe DE 70, în zona localităţii Vităneşti, s-a produs un accident de circulaţie rutieră soldat cu persoane decedate.
La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a stabilit următoarele:
In timp ce B.I., 18 ani, din mun. Roşiorii de Vede, posesoare a permisului de conducere categoria ”B”, din 03.08.2016, conducea auto ”Opel Vectra”, pe D.E. 70, km 76+50 m, pe sensul de mers Bucureşti – Alexandria, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de depăşire, în condiţii de carosabil umed, intrând în coliziune frontală cu auto ”Audi”, condus regulamentar de un cetăţean din mun. Bucureşti.

In urma impactului a rezultat decesul numiţilor:
Ghe., 39 ani, din mun. Roşiorii de Vede;
B. A., 19 ani şi H.T., 16 ani, ambii din com. Roata de Jos, judeţul Giurgiu, toţi pasageri în auto ”Opel Vectra”  şi rănirea conducătoarei auto B.I., care a rămas internată la Spitalul Judeţean Alexandria.

dsc_0191

dsc_0204

dsc_0207

dsc_0210

dsc_0230

dsc_0245

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare