10.6 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 16, 2021

Caravana TeleJob-Caravana Meseriilor! Pentru că NE PASĂ de VIITORUL TĂU!

Articole noi

24 de localități, din Teleorman, în scenariul ROȘU. În 14 comune, rata de incidență este 0

Conform ultimelor date publicate astăzi de către Direcție de Sănătate Publică Teleorman, 24 de localități din județ sunt în...

Un bărbat din Conțești, prins în trafic cu permis FALS. „Șoferul” a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au reținut un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Conțești,...

De la începutul anului, 1.540 de teleormăneni şi-au găsit un loc de muncă cu sprijinul AJOFM

În perioada ianuarie-martie 2021, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Echipa Euroscola a Colegiului Naţioonal Pedagogic ”Mircea Scarlat” demarează  în perioada 12-20 septembrie 2018, Caravana  TeleJob vine şi în liceul tău !, eveniment judeţean în care sunt incluse 5 licee tehnice din judeţ, patru  din mediul urban şi unul din mediul rural,  în cadrul  Campaniei ”Europa pentru NOI-Europa suntem NOI”,  campanie iniţiată de o echipă de 24 de elevi, coordonaţi de prof. Eliza Marinela SOTIRESCU şi prof. Florentina TOMA, în competiţia EUROSCOLA, 2018, în cadrul căreia  promovăm în comunitate proiectul „TeleJob-Organizarea pieţei muncii adiacente Municipiului Bucureşti”, proiect care a fost finanţat din fonduri europene nerambursabile, în exerciţiul financiar 2007-2013 şi implementat de AJOFM Teleorman.
Caravana demarează în această săptămână şi staţionează în data de 12 septembrie 2018 în  Liceul Tehnologic nr. 1, ora 10 şi Liceul tehnologic ”Nicolae Bălcescu” din Alexandria, ora 13. Mentorii acestui eveniment sunt elevii echipei Euroscola a CNPMS care continuă promovarea proiectului TeleJob prin activităţi de informare şi la nivelul liceenilor din liceele tehnice, de la formele de zi, FR si seral.
Ne dorim să-i învăţăm pe liceeni, prin această caravană, să folosească portalul după orice device, să-şi creeze un cont pe platformă, sa-şi completeze CV-ul, vor învăţa să susţină un interviu online cu un antreprenor şi să aleagă jobul potrivit.
Ne sunt alături în demersul nostru reprezentanţii AJOFM şi antreprenorii locali.
Carvana va poposi în data de 13.09.2018 şi la elevii Liceului Tehnologic Drăgăneşti de Vlaşca.
În cadrul caravanei avem şi un punct de informare prin care echipa Euroscola a CNPMS va împărţi pliante, flyere, calendare, semne de carte şi vor răspunde la întrebările colegilor lor din aceste licee.
Detalii despre campanie la dna profesor Eliza SOTIRESCU, coordonator al campaniei la adresa de email: elisa.sotirescu@yahoo.com şi/sau la nr. de telefon 0762200605.

Echipa de comunicare şi marketing a Colegiul Naţional Pedagogic „Mircea Scarlat” Alexandria, Euroscola 2018

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

24 de localități, din Teleorman, în scenariul ROȘU. În 14 comune, rata de incidență este 0

Conform ultimelor date publicate astăzi de către Direcție de Sănătate Publică Teleorman, 24 de localități din județ sunt în...

Articole similare