35.8 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iulie 13, 2024

Ca întotdeauna, PSD-ul sfidează legea, lipindu-şi, în multe exemplare, moacele pe tablourile electorale

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Deşi în Legea 115/2015, articolul 79, alineatul 4, (4), se stipulează clar că pe un panou electoral fiecare partid politic, alianţă politică, alianţă electorală sau organizaţii ale cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale care participă la alegeri ori candidat independent poate aplica un singur afiş electoral, PSD-ul se consideră mai presus de normele în vigoare. „În plus, la panourile de afişaj electoral există afişe electorale aplicate ale competitorilor PSD Teleorman (Adrian Gâdea-preşedinte, Victor Drăguşin-primar) care nu respectă art. 39 din HG 10/2016 cu privire la tirajul materialelor electorale de propagandă”, se arată în sesizarea înaintă de Florin Titirişcă-preşedinte PNL Alexandria.

PSD sfidează. E în tot şi în toate. Sociali-democraţii consideră că le este permis orice. Au umplut panourile electorale cu afişe reprezentând figurile candidaţilor la funcţia de primar al municipiului Alexandria şi la cea de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, în speţă Victor Drăguşin şi Adrian Gâdea. Un gest de crasă nesimţire.

După ce au călărit la propriu şi la figurat un judeţ întreg, sărăcindu-l, nu au o fărâmă de bun simţ să respecte o lege.

Indignaţi, opozanţii politici, dar şi cetăţeni simpli au făcut sesizări în acest sens către BEJ, BEC, Poliţia Municipală Alexandria, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Teleorman, Instituţia Prefectului.

„Ăştia (n.r.: candidaţii PSD) nu se mai satură. În schimb, ne-am săturat noi de ei. Ce cred, că dacă umplu panoul cu moaca lor, ne impresionează?! Nişte parveniţi. Au furat oraşul şi judeţul cu gaşca lor. Acum vin în faţa noastră să ne mintă din nou. Se consideră stăpânii noştri şi au acaparat totul” a izbucnit o doamnă pensionară, consternată de ceea ce se întâmplă.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare