24.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 12, 2024

C. Crăcea nu va face parte din noul BPJ Teleorman

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Invitat în cadrul unei emisiuni, la postul local TV – Media Sud, C. Crăcea, omul care a reușit performanța de a pierde toate bătăliile elctorale de până acum (chiar și cu el însuși!),se confruntă cu dilema vieții.  Se întreabă, în nota-i caracteristică, de om duplicitar, dacă va mai face parte din noul BPJ Teleorman al PNL.  Pe un ton milostiv, spășit,  de parcă acum ar fi coborât de la mânăstirea de barbați. Vrăjeala asta ieftină, de individ smiorcăit, fără boașe, nu mai ține. Mai toți oamenii cu mansarda sănătoasă au înțeles. În condițiile în care te bate o altă mână de om, ar trebui, C. Crăcea, să bagi capul în nisip, precum struțul, și să-l mai scoți la pensie!

Revenind la întrebarea: C. Crăcea mai face parte din structura de conducere a liberalilor teleormăneni?,am aflat, pe surse, că NU. Cu alte cuvinte, noua listă nu a mai suportat brandul politic C. Crăcea. Numele lui cântărește prea mult pentru a sta la masă cu…politrucii. Însă, orice șut în cur este un pas înainte. C. Crăcea, așa cum a declarat, a avut oferte politice. Chiar și de la PSD!!!

Oameni din structura social democrată turneană au precizat, în exclusivitate, că este așteptat cu brațele deschise în partid.  Au nevoie de oameni pentru a lipi afișele cu candidații la parlamentare.  Trebuie să se grăbească. Și la acest capitol locurile sunt limitate!

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare