13.3 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 16, 2021

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi, la Alexandria, Roşiorii de Vede şi Turnu Măgurele

Articole noi

24 de localități, din Teleorman, în scenariul ROȘU. În 14 comune, rata de incidență este 0

Conform ultimelor date publicate astăzi de către Direcție de Sănătate Publică Teleorman, 24 de localități din județ sunt în...

Un bărbat din Conțești, prins în trafic cu permis FALS. „Șoferul” a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au reținut un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Conțești,...

De la începutul anului, 1.540 de teleormăneni şi-au găsit un loc de muncă cu sprijinul AJOFM

În perioada ianuarie-martie 2021, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Agenția Județeana pentru Ocuparea Forței de Munca Teleorman organizează Bursa Locurilor de Munca  pentru absolvenți, eveniment care se va desfasura pe data de 20 octombrie 2017,  incepand cu ora 0900, la Sala Polivalenta din Alexandria si la sediul Agențiilor locale din Rosiori de Vede şi Turnu Magurele.

Evenimentul se adresează tuturor absolvenților, dar si altor categorii de persoane aflate in cautarea unui loc de munca sau care doresc să se reorienteze profesional.

In vederea participarii la Bursa Locurilor de Munca  pentru Absolvenți au fost contactati, pana la acesta data, aproximativ 1100 de agenti economici, care ofera 388 locuri de munca vacante.

Din totalul de 388 locuri de munca vacante, 48 locuri sunt pentru persoane cu studii superioare, 289 locuri pentru persoane cu studii medii sau profesionale si 51 locuri pentru persoane necalificate.

Meseriile în care au fost anuntate locurile vacante pentru studii superioare sunt  cele de ingineri/subingineri – specializarile industrie alimentara , mecanica si agricultura, contabil/economist si specialisti cercetare.

Pentru persoanele cu studii medii sau profesionale, cele mai multe locuri de munca vacante sunt pentru ocupatiile : agent asigurare, agent vanzari, barban,bucatar, lucrator comercial precum si in meserii ca : electrician, frezor,galvanizator, mecanici, tamplari, etc .

Participarea la bursa va oferi persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca  posibilitatea de a obtine un loc de munca sau de a obtine informatii suplimentare, referitoare la cursurile de formare profesionala derulate de catre Agentie, la facilitatile acordate in cazul angajarii si la ocuparea unui loc de munca in strainatate prin intermediul retelei EURES. De asemenea, agentii economici vor putea obtine informatii despre masurile de stimulare a ocuparii fortei de munca de care pot beneficia angajand persoane inregistrate in evidentele Agentiei.

Pentru informaţii suplimentare, persoanele interesate ne pot contacta la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman, la telefon 0247/310155 sau e-mail: ajofm@tr.anofm.ro.

De asemenea, in vederea participării la Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenţi angajatorii pot transmite, oferta cu locurile de muncă vacante la numarul de fax  0247/311164 sau la adresa de e-mail ajofm@tr.anofm.ro.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

24 de localități, din Teleorman, în scenariul ROȘU. În 14 comune, rata de incidență este 0

Conform ultimelor date publicate astăzi de către Direcție de Sănătate Publică Teleorman, 24 de localități din județ sunt în...

Articole similare