12.8 C
Judeţul Teleorman
joi, februarie 22, 2024

Bragadiru, singura comună din judeţ care a primit bani pentru plata unor lucrări finanţate prin PNDL

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În ultimele zile ale lunii trecute, Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei a virat suma de 70.040.683,70 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 129 de obiective de investiţii realizate la nivelul întregii ţări prin etapele I şi II ale Programului Naţional de Dezvoltare Locală. Printre judeţele care au primit care par a nu fi pe placu noii conduceri a ministerului se numără şi Teleorman. O singură localitate a primit bani pentru decontarea unor lucrări aflate în derulare. Este vorba despre comuna Bragadiru, suma alocată ridicându-se la 3.280.541 de lei.
Conform MDLPA, pentru etapa I, a fost plătită suma de 4.625.628,37 de lei pentru 12 obiective aflate în execuţie, iar pentru etapa a II-a a programului, au fost decontate 65.415.055,33 de lei pentru 117 de proiecte de investiţii.
Programul are ca obiectiv general echiparea unităţilor administrativ-teritoriale cu toate dotările tehnico-edilitare, de infrastructură educaţională, de sănătate şi de mediu, sportivă, social-culturală şi turistică, administrativă şi de acces la căile de comunicaţie, iar valorile alocărilor multianuale de la bugetul de stat sunt egale cu sumele înscrise în contractele de finanţare multianuale încheiate între minister şi beneficiarii obiectivelor de investiţii.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare