26.5 C
Judeţul Teleorman
duminică, aprilie 14, 2024

Azil ilegal, descoperit în comuna Pietroșani. 17 persoane în vârstă și cu handicap, găsite de autorități

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La data de 13 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Teleorman, Poliției orașului Zimnicea și Secției nr. 12 Poliție Rurală Zimnicea au descins la un imobil situat în comuna Pietroșani, județul Teleorman. În urma verificărilor, în imobilul respectiv, au fost găsite 17 persoane în vârstă și cu handicap, care funcționa sub forma unei pensiuni.

Imobilul aparținea unei femei, de 47 de ani, din localitatea Pietroșani și în el funcționa sediul unei societăți comerciale, care avea ca obiect servicii de cazare, înființată în septembrie 2022. Au fost sesizate toate structurile cu atribuții pe linie de verificare și control, pentru efectuarea de verificări conform competenței.

Persoanele găsite în centrul ilegal au fost transportate la unitați medicale, pentru îngrijiri de specialitate, fiind contactate și rudele acestora. Polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de Exercitarea fără drept a unei profesii sau activități și evaziune fiscală. De asemenea, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, conform HG 301/2012, în valoare de 12.000 de lei, persoanei juridice.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare