10.5 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, februarie 24, 2024

Avocatul Poporului acordă noi audienţe, în Alexandria. Programările se pot face telefonic

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Miercuri, 26 aprilie 2023, între orele 10:00-14:00, reprezentanţii instituţiei Avocatul Poporului-Biroul Teritorial Slobozia vor fi prezenţi în municipiul Alexandria, pentru a acorda audienţe cetăţenilor din judeţul Teleorman şi pentru a primi petiţii.

Activitatea se va desfăşura la sediul Consiliului Judeţean Teleorman, situat în municipiul Alexandria, Str. Dunării, nr. 178, în spaţiul pus la dispoziţie în acest scop. Recomandăm persoanelor interesate să solicite telefonic la numărul 0243/233200 o programare prealabilă, iar pentru operativitate, la momentul acordării audienţei să prezinte o cerere din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum şi documente justificative în copie.

Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon al Biroului Teritorial Slobozia al instituţiei Avocatul Poporului 0243/233200. Totodată, cetăţenii care doresc să se adreseze instituţiei Avocatul Poporului-Biroului Teritorial Slobozia pot transmite cererile şi prin poştă, pe adresa biroului din municipiul Slobozia, Str. Episcopiei nr. 1, judeţul Ialomiţa sau prin e-mail pe adresa avpslobozia@avp.ro.

Programul de audienţe la sediu şi de dispecerat este următorul: luni-miercuri în intervalul orar 10.00-14.00, marţi şi joi în intervalul orar 12.00-16.00.

Reamintim cetăţenilor că instituţia Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă şi independentă faţă de oricare altă autoritate publică din România şi are drept drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice în raporturile acestora cu autorităţile publice.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare