39.6 C
Judeţul Teleorman
vineri, iulie 12, 2024

Avocatul George Iordăchiţă, consilier local Zimnicea, numit consilier personal al Ministrului Justiţiei

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Avocatul George Iordăchiţă, consilier local al oraşului Zimnicea, din partea USR-PLUS, a fost numit consilier personal al ministrului justiţiei Stelian Ion. Într-o postare pe pagina sa de socializare, Iordăchiţă precizează că nu va renunţa la funcţia de ales local, deoarece cele două activităţi nu sunt incompatibile.

“Pe Stelian Ion, ministrul justiţiei, îl cunosc din facultate. Ne-am întâlnit la Bucureşti, venind unul din Teleorman şi celălalt din Constanţa. Peste ani, ne-am reîntâlnit la zecile de marşuri de protest pentru salvarea Roşiei Montane şi la cele împotriva fracturării hidraulice. A urmat apoi furia şi senzaţia de neputinţă de după Colectiv. Ştiam că vrem să trăim într-o altfel de ţară şi am înţeles că avem capacitatea şi voinţa să facem chiar noi schimbarea. Asta a făcut ca din anul următor să ne implicăm, fiecare în felul lui, în proiectele proaspătului USR. De atunci am mers numai înainte şi am acceptat orice provocare. Am admirat lupta de 4 ani a lui Stelian Ion în parlament şi curajul extraordinar de a-şi asuma conducerea Ministerului Justiţiei. Cunoscându-l, pot spune că cu greu putem găsi în acest moment o persoană mai potrivită pentru această funcţie.

Invitaţia lui Stelian Ion de a face parte din echipa lui de consilieri mă onorează şi îmi confirmă faptul că miniştrii USR PLUS îşi construiesc singuri echipele cu care lucrează. La începutul acestui an, am acceptat, firesc, poziţia de consilier al Ministrului Justiţiei. Vă asigur că înţeleg pe deplin importanţa misiunii noastre în minister şi în guvern. A fi la putere nu e un premiu, nu e o favoare. Este singurul mod în care putem face serviciile publice din ţara noastră să funcţioneze, inclusiv justiţia. Ca avocat, am lucrat cu onestitate şi perseverenţă pentru interesul câtorva clienţi. Acum însă simt că sunt îndreptate spre noi milioanele de priviri ale celor pentru care ne-am asumat să lucrăm. Este o responsabilitate enormă, pe care însă avem datoria să ne-o asumăm”, precizează avocatul George Iordăchiţă.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare