29.7 C
Judeţul Teleorman
joi, iunie 13, 2024

Miercuri, 25 mai, reprezentanții instituţiei Avocatul Poporului acordă audiențe cetățenilor din Teleorman

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Miercuri, 25 mai 2022, între orele 10:00 – 14:00, reprezentanții instituţiei Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Slobozia vor fi prezenți în municipiul Alexandria, pentru a acorda audienţe cetăţenilor din judeţul Teleorman şi pentru a primi petiţii. Frecvența cu care se vor acorda audiențe în județul Teleorman este lunară, urmând ca datele să fie comunicate publicului prin intermediul presei locale și pe site-urile autorităților publice locale. Activitatea se va desfășura la sediul Consiliului Judeţean Teleorman, situat în municipiul Alexandria, Str. Dunării, nr. 178, în spaţiul pus la dispoziţie în acest scop.

Pentru operativitate, recomandăm ca persoanele interesate să solicite telefonic la numărul 0243/233200 o programare prealabilă, iar la momentul acordării audienței să prezinte o cerere din care să rezulte pe scurt problemele cu care se confruntă, precum şi documente justificative, în copie. Audiențele se vor ține în raport de numărul persoanelor înscrise telefonic. Relații suplimentare se pot obține la numărul de telefon al Biroului Teritorial Slobozia al instituției Avocatul Poporului 0243/233200.

Totodată, cetățenii care doresc să se adreseze instituției Avocatul Poporului – Biroului Teritorial Slobozia pot transmite cererile și prin poștă, pe adresa biroului din municipiul Slobozia, Str. Episcopiei nr. 1, județul Ialomița sau prin e-mail pe adresa avpsloboziaa@avp.ro. Programul de audiențe la sediu și de dispecerat este următorul: luni-miercuri în intervalul orar 10.00-14.00, marți și joi în intervalul orar 12.00- 16.00.

Reamintim cetățenilor că, instituția Avocatul Poporului este o autoritate publică autonomă și independentă față de oricare altă autoritate publică din România și are drept drept scop apărarea drepturilor şi libertăţilor persoanelor fizice în raporturile acestora cu autorităţile publice.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Senatorul Eugen Pîrvulescu are FLER! Cinci dintre candidații susținuți de acesta au câștigat fotoliile de primari

Senatorul Eugen Pîrvulescu are “mână bună”, atunci când vine vorba de identificarea unor candidați pentru funcțiile de primar. A...

Articole similare