13 C
Judeţul Teleorman
duminică, februarie 25, 2024

As.C.A.R.P. Alexandria: O asociație în slujba seniorilor

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Consiliul Director, întregul colectiv din Asociația Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Alexandria, aflat în slujba seniorilor a pășit cu speranță și încredere în anul 2022. Cu toții suntem conștienți că facem parte din cea mai puternică organizație de ajutor reciproc, non-profit a celor de vârsta a treia din municipiul reședință de județ, drept pentru care  ne străduim  să menținem trendul ascendent prin îmbunătățirea serviciilor de creditare și sociale, oferite celor 12.000 de seniori care formează marea  noastră familie.
Încă din luna ianuarie, pensionarii, toți cei care trec pragul sediului nostru, din strada București, bloc 702C parter, atât membri cât și cei care doresc  să intre în marea noastră familie, pot  beneficia  de un sprijin bănesc important.  Pentru cei presați de nevoi, menționăm că valoarea  maximă a împrumuturilor se situează în prezent la  30.000 lei, cu girant. Este bine de știut că împrumuturile fără girant se pot face până la nivelul fondului social. Un alt avantaj este acela că, membrilor cu pensii mici se acordă odată pe an împrumuturi fără dobândă. Important este și faptul că, tot odată pe an, sunt acordate ajutoare nerambursabile celor cu pensii mici, cât și celor care dovedesc cu acte medicale că suferă de boli incurabile. De consemnat este și faptul că a intrat în tradiție ca anual, cei care au în asociația noastră o vechime de 30 – 35 – 40  de ani vechime, sunt onorați cu un premiu  bănesc pentru fidelitate.
Suntem o asociație unde activitatea  nr.1 este creditarea, în același timp avem în atenție și aspectele cu caracter social în concordanță cu persoanele de vârsta a treia. De amintit sunt compensațiile bănești pentru persoanele care  au fost la tratament în stațiunile balneare și pentru cei  ce merg în excursii; membri cu pensii mici, odată pe an, beneficiază de excursii gratuite. Nu sunt uitați nici pasionații de literatură. Ei sunt invitați  să facă parte din grupul care merge  la Târgul Anual de Carte Gaudeamus – București, costul deplasării cu autocarul fiind suportată de As.C.A.R.P.
Consiliul Director are în atenție și problemele legate de sănătatea membrilor. Menționăm colaborarea cu o firmă specializată în servicii de  optică medicală din capitală, care oferă seniorilor la sediul asociației noastre  consultații gratuite pentru ochelari, rame gratuite, se plătesc doar lentilele în două rate. Pentru cei interesați precizăm că, verificarea vederii începe de  la data de 27 ianuarie, consulturile periodice derulându-se până pe 21 decembrie 2022. As.C.A.R.P. Alexandria, în colaborare cu Societatea Clarfon SA invită membri să-și testeze gratuit auzul și să probeze aparate auditive timp de o săptămână, fără a avea obligația să le achiziționeze. În anumite perioade  societatea amintită face reduceri până la 50 la sută la orice aparat auditiv. S-a întins o mână de ajutor membrilor cu probleme locomotorii, aceștia primesc în comodat, de la asociație, fotolii rulante, pe perioada cât trăiesc.
Pe cei care doresc să între în rândurile noastre îi informăm că întreaga activitate desfășurată de asociație, are în prim plan atât creditarea cât și latura socială. Consiliului Director, întregul colectiv se află permanent în slujba marii noastre familii.

Ing. DRĂGUȘIN GHERGHINA,
președinte al  As. C.A.R.P. Alexandria

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Consumatorii Distribuţie Oltenia se declară mulţumiţi după vizita din Centrele de Relaţii cu Utilizatorii, conform ultimelor sondaje

Conform studiilor interne desfăşurate la finalul anului trecut, consumatorii Distribuţie Oltenia apreciază calitatea serviciilor oferite de specialiştii din Centrele...

Articole similare