3.1 C
Judeţul Teleorman
joi, decembrie 1, 2022

Angajări la Spitalul Județean Alexandria și Ambulanța Teleorman. Se caută asistent medical principal și șoferi autosanitară

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În următoarea perioadă, zeci de posturi vacante vor fi scoase la concurs, în primăriile și instituțiile publice din județul Teleorman. Spre exemplu, Spitalul Județean de Urgență Alexandria organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție, de asistent medical principal – 2 posturi, în cadrul Serviciului de anatomie patologică. Și Serviciul de Ambulanță Județean Teleorman face angajări, instituția urmând a organiza concurs pentru șofer autosanitară II (2 posturi) – substația Roșiori de Vede – Compartiment de asistență medicală de urgență și transport medical asistat.

În funcție de pregătire, teleormănenii care vor să fie bugetari mai pot candida pentru posturile de șef birou, șofer microbuz, șef serviciu, muncitori calificați ori fără calificare. Condiţiile pe care candidaţii trebuie să le îndeplinească o persoană pentru a se înscrie la concurs pot fi consultate la următoarea adresă: http://posturi.gov.ro/.

Iată lista posturilor vacante, în judeţul Teleorman:

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident mortal pe E70. Şoferul, un tânăr de 25 de ani din Buzescu, a decedat

La data de 30 noiembrie, a.c., ora 15.52, polițiștii au fost sesizați prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de...

Articole similare