10.3 C
Judeţul Teleorman
duminică, aprilie 18, 2021

Amplă acţiune de igienizare în comuna Nanov. Liberalul Adrian Ghene militează pentru un mediu curat şi sănătos

Articole noi

Accident pe Centura Alexandriei. Șoferița vinovată, o femeie din Peretu, avea alte preocupări la volan

Două persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, după ce autoturismele în care se aflau au...

24 de localități, din Teleorman, în scenariul ROȘU. În 14 comune, rata de incidență este 0

Conform ultimelor date publicate astăzi de către Direcție de Sănătate Publică Teleorman, 24 de localități din județ sunt în...

Un bărbat din Conțești, prins în trafic cu permis FALS. „Șoferul” a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au reținut un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Conțești,...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Pentru că îi pasă de viitorul localităţii Nanov şi îşi doreşte ca toţi oamenii dar mai ales tânăra generaţie să crească într-un mediu curat şi sănătos, liberalul Adrian Ghene a demarat o nouă acţiune la nivelul comunei. O acţiune inedită, de igienizare a rigolelor ce traversează localitatea de la un capăt la altul, canale ce, din cauza mizeriei, nu pot face faţă nici la cea mai mică ploaie, reprezentând un real pericol pentru sănătatea localnicilor.

Situată la doi paşi de Alexandria, comuna Nanov pare că nu înţelege noţiunea de civilizaţie. Într-o localitate cu pretenţii europene, şi cele mai elementare lucruri sunt o mare necunoscută pentru conducerea administraţiei publice locale. Conştient că aşa nu se mai poate, la sfârşitul săptămânii trecute, mai precis duminică, 27 octombrie, liberalul Adrian Ghene s-a pus din nou pe treabă. Alături de peste 50 de adulţi şi copii au luat la picior comuna, adunând peste 200 de saci de sticle, pungi, resturi vegetale şi alte obiecte aruncate de oamenii fără conştiinţă.

Întrebat despre acţiune, Adi Ghene a declarat că nu i se pare ceva ieşit din comun şi cataloghează fapta întreprinsă ca ceva normal, o activitate pe care fiecare cetăţean, indiferent de vârstă, trebuie să o efectueze.

Probabil, spune acesta, indolenţa actualei conduceri a primăriei, faptul că unii nu conştientizează pericolul pentru natură produs de aceste plastice, m-au determinat să demarez acţiuni de voluntariat. Este inadmisibil ca pe raza comunei Nanov să nu existe un singur coş de gunoi, iar primăria să nu mişte un deget pentru colectarea resturilor vegetale din aceste şanţuri situate pe şoseaua principală. Iar cum în Nanov gunoaiele sunt la tot pasul, mai ales în zonele periferice, Adrian Ghene spune că este doar începutul, iar astfel de acţiuni vor continua.

Totodată, liderul liberal a precizat că, în perioada imediat următoare, va organiza un eveniment cu tematică culturală pentru copiii din comună, asta după ce, la începutul anului şcolar, 160 de preşcolari şi şcolari au primit un ghiozdănel plin cu rechizite şcolare din partea sa.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Accident pe Centura Alexandriei. Șoferița vinovată, o femeie din Peretu, avea alte preocupări la volan

Două persoane au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Alexandria, după ce autoturismele în care se aflau au...

Articole similare