20.8 C
Judeţul Teleorman
joi, mai 19, 2022

Amenzi RECORD pentru șoferi și cetățeni. De „Ziua Tineretului”, oamenii legii au aplicat sancțiuni de peste 1,5 miliarde de lei vechi

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI), în centrele de carantină aflate în funcțiune erau cazate, la ora 14:00, 136 de persoane. În ceea ce privește persoanele autoizolate la domiciliu, acestea sunt în număr de 108.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman au continuat să acționeze integrat, în echipaje mixte, împreună cu jandarmi, militari M.A.P.N. și polițiști locali pentru impunerea normelor legale, instituite pe perioada stării de urgenţă. Efectivele au fost angrenate în misiuni de menținere a ordinii publice în zona locurilor de carantină, pentru depistarea persoanelor care se sustrag măsurilor de izolare sau carantină și pentru respectarea restricțiilor de circulație impuse.

Astfel, în cursul zilei de astăzi, 2 mai a.c., 220 de polițiști, 66 de jandarmi, 18 militari și 27 de polițiști locali au verificat modul de respectare a prevederilor ordonanțelor militare, precum și OUG 1/1999, fiind verificate 62 de persoane aflate în izolare, precum și alte peste 800 din perspectiva respectării interdicțiilor impuse. În contextul prezentat, au fost verificate în trafic peste 400 de autoturisme. Pentru abaterile constatate, politiștii au aplicat 104 sancţiuni contravenţionale, iar jandarmii 4 sancţiuni contravenţionale persoanelor fizice, valoarea sancțiunilor fiind de 154 575 lei, 69 dintre acestea sancționând nerespectarea prevederilor OM nr. 3/2020.

Reamintim că dispozitivul de ordine și siguranță publică acționează pentru prevenirea și limitarea răspândirii noului coronavirus, dar și pentru a preveni și combate ilegalitățile de orice fel.

SURSA: Centrul de Comunicare al CJSU Teleorman

 

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

În martie, la nivelul judeţului, câştigul salarial mediu nominal net a fost de 2.874 de lei

Conform ultimului raport al Direcţiei Judeţene de Statistică, în luna martie 2022, câştigul salarial mediu nominal net la nivelul...

Articole similare