16 C
Judeţul Teleorman
duminică, iunie 4, 2023

Amenzi de 13.000 de lei pentru teleormănenii ce nu au respectat măsurile de izolare/ carantină şi nu poartă mască

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Peste 400 de persoane au fost verificate de poliţişti în cadrul activităţilor desfăşurate în ultimele 24 de ore la nivelul judeţului Teleorman, acţiuni de verificare a respectării măsurilor de protecţie, scopul vizat fiind prevenirea şi combaterea infectării, precum şi limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Astfel, 82 de efective din cadrul I.P.J. Teleorman, 34 de poliţişti locali, jandarmi, precum şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcţiei Sanitar-Veterinare, Direcţiei de Sănătate Publică şi de la Protecţia Consumatorului au acţionat în principal în zonele aglomerate din judeţ-pieţe, târguri, centre comerciale, zone pietonale, unităţi de învăţământ, dar şi în trafic.

În cadrul celor 10 acţiuni punctuale organizate au fost verificate peste 206 obiective, au fost legitimate nu mai puţin de 340 de persoane şi verificate peste 120 de autovehicule, dintre care 27 de mijloace de transport în comun.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 80 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 13.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind izolarea/carantina şi nepurtarea măştii de protecţie.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare