7.8 C
Judeţul Teleorman
marți, martie 28, 2023

Alianţa USR PLUS Teleorman şi-a ales candidaţii pentru Parlamentul României

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În cadrul Conferinţei Judeţene reunite, desfăşurată la finalul săptâmânii trecute, delegaţii Alianţei USR PLUS şi-au ales candidaţii pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Astfel, pentru cele două locuri de la Senat au fost desemnaţi candidaţi Sorin Sferle şi Nicoleta Isvoranu, în timp ce pentru Camera Deputaţilor, candidaţii sunt Aurel Fierăscu, Liviu Barbu, Sergiu Iordan, Samuel Geabou, Cristian Irimiea, Sorin Tudosie şi Silvia Vărzaru.

Alianţa USR PLUS Teleorman consideră că schimbarea a început în marile oraşe, semnele fiind mai mult decât îmbucurătoare şi în Teleorman, prin rezultatele de Roşiori de Vede, Zimnicea şi prin câştigarea primăriei la Drăgăneşti de Vede. Atât România, cât şi Teleormanul nu mai au timp de pierdut, astăzi fiind observabile toate problemele accumulate în 30 de ani de corupţie şi neglijenţă din partea clasei politice: spitale în care îţi este frică să intri, şcoli în care copiii nu sunt în siguranţă, pensii speciale nesimţite, lipsa autostrăzilor, oameni care trăiesc la limita sărăciei.

Singura schimbare durabilă este o Românie fără hoţie-fără sinecure şi imunităţi, fără pensii speciale, fără nepotisme în administraţia publică, fără atentate la păduri şi mediul înconjurător.

Propunerea noastră este să construim o Românie în care competenţa şi cinstea sunt aduse în administraţie, o Românie modern şi dezvoltată şi bine conectată la Uniunea Europeană.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

“Canalizare şi staţie de epurare”, în Poeni, şi “Modernizare drumuri în Ştorobăneasa”, prin programul ”Anghel Saligny”

La finele săptămânii trecute, Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat 53 de noi contracte de...

Articole similare