26.6 C
Judeţul Teleorman
luni, septembrie 20, 2021

Alexandria sărbătorește Ziua Mondială a Mediului

Articole noi

Rata de infectare a crescut la 1,82 la mia de locuitori în judeţul Teleorman. În 72 de localităţi se înregistrează cel puţin un caz...

Conform ultimelor date publicate astăzi, 20 septembrie 2021, de către Direcţia de Sănătate Publică Teleorman, rata de infectare în...

CEZ Vânzare în parteneriat cu Neversea donează energie verde gratuită timp de 6 luni Palatului Copiilor Alexandria

Furnizorul de energie electrică și gaze naturale redă sunetul energiei verzi prin alimentarea cu energie 100% regenerabilă a Palatului...

IŞJ Teleorman va scoate la concurs 135 de funcţii de director şi 23 de director adjunct

Ministerul Educaţiei organizează, prin inspectoratele şcolare, concursul pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Primăria Municipiului Alexandria în parteneriat cu Asociația Română pentru Reciclare RoRec, prin operatorul local autorizat pentru preluarea D.E.E.E., organizează o nouă campanie de colectare a deșeurilor electrice și electronice pentru ”Ziua Mediului”, începând cu data de 24.05.2021 și se va extinde până la data de 04.06.2021.
Pe toată durata derulării campaniei, echipa RoRec se va deplasa împreună cu reprezentantul Primăriei Alexandria la domiciliul solicitanților pentru preluarea electrocasnicelor vechi, grele sau voluminoase, în urma apelului la numărul de telefon 0800.444.800 tarif gratuit, sau cu tarif normal la numărul de telefon 0752.568.092, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-17:00.
Menționăm că serviciul pentru preluarea deșeurilor mai sus-menționate de la domiciliu, sediu de firmă sau instituție este GRATUIT.
Totodată se poate depune comandă online de preluare a D.E.E.E., prin completarea formularului disponibil pe https://www.colecteaza.ro/actiuni-de-colectare/alexandria-sarbatoreste-ziua-mondiala-a-mediului/ .
Alte nr. de telefon pe care puteți apela, de luni până vineri, în intervalul orar 09:00-14:00, sunt următoarele: 0761.834.800-reprezentant local RoRec sau 0247/317.732-reprezentant Primăria Municipiului Alexandria.

Puncte de colectare fixe:

Vechiturile electrice, de mici și/sau mari dimensiuni, pot fi duse la unul din următoarele puncte de colectare provizorii deschise în zona Piața Peco și zona Piața Centrală, după cum urmează:

–  joi, 03 iunie, între orele 09:00-16:00;

– vineri, 04 iunie, între orele 09:00-12:00.

Întrebare: Ce deșeuri electrice vor fi colectate?

Răspuns: Orice aparat electric, electronic sau electrocasnic care se bagă în priză sau funcționează pe baterii, a căror calitate este deteriorată.

Persoanele participante în cadrul campaniei ”Alexandria sărbătorește Ziua Mondială a Mediului”, vor primi tichet de participare la tombolă iar extragerile vor avea loc în data de 04.06.2021, ora 14:00, la sediul Primăriei Alexandria, str. Dunării, nr. 139.

Primăria Municipiului Alexandria va acorda premii care constă în diplome și trofee dar și produse electrocasnice oferite de către Asociația Română pentru Reciclare RoRec, după cum urmează:

– 2 x aspirator de mână;
– 2 x mașină de călcat;
– 1 x polizor unghiular;
– 2 x trimmer;
– 2 x mașină de găurit și înșurubat.

IMPORTANT:

Participanții pot fi prezenți la extragerea premiilor, cu condiția respectării distanței minime impuse de reglementările legislative în vigoare iar purtarea măștii va fi obligatorie pe toată perioada extragerii. Membrii comisiei de validare a extragerii premiilor vor purta măști de protecție și mănuși și vor păstra distanța minimă obligatorie atât între ei cât și față de participanți.

Regulamentul campaniei ”Alexandria sărbătorește Ziua Mondială a Mediului” poate fi vizualizat pe site-ul https://www.colecteaza.ro/wp-content/uploads/2020/09/REGULAMENT-Alexandria-24.05-04.06.pdf.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Rata de infectare a crescut la 1,82 la mia de locuitori în judeţul Teleorman. În 72 de localităţi se înregistrează cel puţin un caz...

Conform ultimelor date publicate astăzi, 20 septembrie 2021, de către Direcţia de Sănătate Publică Teleorman, rata de infectare în...

Articole similare