35.8 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iulie 13, 2024

ALDE strânge rândurile la Teleorman în jurul lui Gabriel Crîngeneanu

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

ALDE, partidul care la alegerile parlamentare a intenționat să fuzioneze cu PRO România formând partidul PRO România Social Liberal, a intrat într-un proces de reorganizare după retragerea președintelui Călin Popescu Tăriceanu. După eșecul de la alegerile legislative din 2020, fuziunea între cele două partide a fost întreruptă, ambele partide intrând în derivă. ALDE a devenit partid neparlamentar, s-a confruntat cu efectul plecărilor și și-a pierdut dreptul de a obține subvenția de la bugetul de stat aferentă partidelor politice.

Cu resurse limitate, dar cu o nouă conducere și oameni noi, la nivel de țară ALDE a continuat procesul de reconstrucție sub coordonarea noului președinte, Daniel Olteanu, președintele organizației ALDE cu cele mai bune rezultate la ultimele tururi de scrutin.

La Teleorman, ALDE a ales să meargă pe mâna unui tânăr cu experiență în politica din Teleorman, Gabriel Crîngeneanu fiind și cartea jucată de ALDE la alegerile parlamentare.

Astazi, ALDE Teleorman numără 25 de aleși locali și peste 50 de organizații în localitățile din județ și pare să strângă rândurile în jurul lui Crîngeneanu.

Surse din cadrul organizației au confirmat faptul că în ultima perioadă au avut loc mai multe întâlniri la care au apărut din ce în ce mai multe fețe noi, la ultima întâlnire fiind prezent și Daniel Olteanu, președintele ALDE național, alături de președintele Clubului Oamenilor de Afaceri ALDE, Tudor Tim Ionescu.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare