9.7 C
Judeţul Teleorman
duminică, decembrie 3, 2023

Ajutoarele oferite de Uniunea Europeană vor fi distribuite, în Alexandria, în perioada 5-15 aprilie 2022

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Primăria Municipiului Alexandria, prin Direcţia de Asistenţă Socială Alexandria, în colaborare cu Instituţia  Prefectului-Judeţul Teleorman,  va organiza în perioada 5 aprilie-15 aprilie 2022 acţiunea privind distribuirea ajutoarelor oferite de Uniunea Europeană, în cadrul P.O.A.D. 2018-2021.
În perioada mai sus-menţionată se organizează acţiunea de distribuire a ajutoarelor alimentare pe listele iniţiale, care cuprind familiile şi persoanele singure cărora le este stabilit, prin dispoziţie scrisă a primarului, dreptul la un venit minim garantat acordat în baza Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, cu modificările şi completările ulterioare, şi familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei acordată în baza Legii nr. 277/2010 privind alocaţia pentru susţinerea familiei, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, conform art. 3 alin. 1 lit. a) şi b) din O.U.G. nr 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării P.O.A.D.
Ajutoarele se vor distribui zilnic, în perioada stabilită, la sala de sport din incinta Liceului Teoretic ,,Al. D .Ghica’’, str. Viitorului, nr. 78, Alexandria, în zilele lucrătoare (luni-vineri), între orele 13,00-19,00.
La distribuire, persoanele îndreptăţite să primească pachetele cu produse alimentare trebuie să prezinte documentele de identitate în original ( B.I. , C.I., certificate de naştere copii).
Precizăm faptul că se vor acorda pentru fiecare persoană beneficiară de venit minim garantat şi de alocaţie pentru susţinerea familiei. Pentru stocul rămas după încheierea distribuirii pe listele iniţiale, se va proceda la distribuirea pe liste suplimentare a categoriilor prevăzute de art. 3 alin. 1 lit. c) din O.U.G. nr. 84/2020.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deputat PNL, MARIA STOIAN: Sprijin esențial destinat școlilor mici pentru reducerea absenteismului și îmbunătățirea rezultatelor elevilor

Unul dintre obiectivele primordiale ale conducerii PNL a Ministerul Educației îl reprezintă reducerea fenomenului abandonului școlar, amplificat în ultima...

Articole similare