19.4 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 3, 2023

AJPIS Teleorman: 104 cereri pentru alocaţia de stat în cazul unor copii născuţi în alte state membre ale UE

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În luna februarie, Agenţia Judeţeană Pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Teleorman a plătit prestaţii în sumă de 32.323.076 lei, pentru un număr de 119.610 beneficiari, sumă ce include şi taxele poştale aferente. În aplicarea prevederilor D.L.118/1990 privind acordarea unor drepturi persoanelor persecutate din motive politice de dictatura instaurată cu începere de la 6 martie 1945, au fost depuse 40 dosare, având ca obiect acordarea indemnizaţiei de urmaş.
Instituţia a primit 51 formulare din Belgia, Danemarca, Austria, Italia, Franţa, Germania, Olanda, Marea Britanie, Irlanda, Spania, Cehia, pentru întocmirea documentaţiilor necesare pentru salariaţii şi lucrătorii independenţi care au reşedinţa într-un stat membru al Uniunii Europene şi desfăşoară o activitate într-un stat membru. Pentru deschiderea drepturilor la alocaţie de stat pentru copiii născuţi în alte state membre ale UE s-au depus un număr de 104 dosare şi a început campania tematică privind verificarea respectării condiţiilor legale de stabilire şi acordare a dreptului la ajutor de încălzire, în condiţiile Legii nr. 226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecţie socială pentru consumatorul vulnerabil de energie.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare