10.6 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 16, 2021

AJOFM Teleorman organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă, la Alexandria, Roșiori și Turnu

Articole noi

24 de localități, din Teleorman, în scenariul ROȘU. În 14 comune, rata de incidență este 0

Conform ultimelor date publicate astăzi de către Direcție de Sănătate Publică Teleorman, 24 de localități din județ sunt în...

Un bărbat din Conțești, prins în trafic cu permis FALS. „Șoferul” a fost oprit pentru depășirea limitei de viteză

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Zimnicea au reținut un bărbat în vârstă de 44 de ani din comuna Conțești,...

De la începutul anului, 1.540 de teleormăneni şi-au găsit un loc de muncă cu sprijinul AJOFM

În perioada ianuarie-martie 2021, ca urmare a implementării Programului Naţional de Ocupare a Forţei de Muncă, prin intermediul AJOFM...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în data de 20 aprilie 2018.
Evenimentul se va desfăşura în Alexandria, Rosiori de Vede şi Turnu Magurele şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă si a celor care doresc să se orienteze/reorienteze profesional.
Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă si sunt interesaţi sa cunoasca mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se orienteze/reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.
A.J.O.F.M Teleorman vine în sprijimul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin acordarea serviciilor de mediere, informare şi consiliere profesională, programe de formare profesională, completarea veniturilor salariale, stimularea mobilitaţii forţei de muncă a persoanelor aflate în evidenţă.
De asemenea, agenţii economici care doresc să participe la acest eveniment, sunt rugaţi să contacteze A.J.O.F.M Teleorman, avănd astfel prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Menţionăm că participarea la acest eveniment este gratuită.
Agenții economici, interesati să participe la bursă, sunt asteptati să ne contacteze pană pe data de 19 aprilie 2018 sau să depună ofertele de locuri de muncă la numarul de fax 0247/311164 sau pe adresa de email ajofm@tr.anofm.ro, în care să specifice optiunea participarii la bursă si numărul locurilor de muncă vacante de care dispun, precum si meseriile corespunzătoare acestora.

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

24 de localități, din Teleorman, în scenariul ROȘU. În 14 comune, rata de incidență este 0

Conform ultimelor date publicate astăzi de către Direcție de Sănătate Publică Teleorman, 24 de localități din județ sunt în...

Articole similare