19.4 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 3, 2023

AJOFM Teleorman: 65 de locuri de muncă, la cules de mazăre, în Portugalia. Salariul poate ajunge la 1.700 de euro brut/lună

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Angajatorul GREENPEAS ENTERPRISE APS oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 65 de locuri de muncă vacante pentru lucrători în agricultură-culegători de mazăre. Locul de muncă va fi în ferma din Vila Nova de Milfontes(Portugalia).
Angajatorul caută persoane îndemânatice şi mobile la cules de mazăre.Pot aplica şi cupluri.Se va munci într-o fermă unde majoritatea lucrătorilor sunt din România împreună cu câteva persoane din Portugalia. În cadrul locului de muncă există oportunităţi de dezvoltare a abilităţilor de muncă şi socializare. Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea şi încrederea reciprocă între lucrători.Se încheie contract direct la fermă, fără intermediari şi fără comisioane.Se acordă asistenţă în completarea şi trimiterea actelor necesare pentru obţinerea dreptului de muncă în Portugalia. Există magazine în apropiere, se asigură transport săptămânal cu autobuzele companiei la cumpărături.

Cerinţe:vârsta minimă 18 ani, condiţie fizică bună, experienţă în agricultură. Nu sunt cerinţe de limbă străină.

Plata muncii este în funcţie de cantitatea culeasă. Suma minimă de la care se porneşte salarizarea este de 800 euro brut/lună, un angajat mediu ajunge la salariul de 1000-1400 de euro brut/lună pe când un angajat foarte bun ajunge la salariul de 1400-1700 euro brut/lună .Salariul se acordă lunar. Se acordă avans odată pe lună pe lângă salariul de la finalul lunii. Salariul se poate achita cash, se poate vira în cont bancar.Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei portugheze. De exemplu, la un salariu de 1500 euro brut/lună rămâne un net de aproximativ 1365 euro.

Cazarea se face în case. Casele sunt variate, unele au 3, altele 6 camere. Se stă de la 2 la 6 persoane în cameră. Angajatorul va depune eforturi să asigure camere separate pentru cei care aplică în cuplu. Se asigură acces la bucătărie complet mobilată (frigidere, aragaze), sală de mese, băi cu duşuri, masini de spălat.Băile şi bucătăria sunt la comun. Contravaloarea cazării se reţine din salar şi este între 110 şi 150 euro/lună. Asigurarea medicală este plătită de angajator. Transportul România-Portugalia este plătit de angajator. Transportul de la locul cazării la locul de muncă în Portugalia este suportat de angajator. Mai multe informaţii despre cazare şi transport se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com.Cei selectaţi vor primi informaţii detaliate referitoare la cardul european de sănătate, deducere de taxe etc.înainte de a pleca din România.

Durata contractului: 15 martie 2022-31 mai 2022.Program de lucru 40-50 de ore/săptămână, 6 zile/săptămână.De regulă se lucrează în intervalul orar 07-15.

Candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba română , pe adresa de email: aam@greenpeas.dk. Informaţii suplimentare se pot obţine la nr. de telefon 004551501097 sau pe Facebook Andreea Motoc. Alte informaţii se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Pentru monitorizare, emailurile vor fi trimise şi la barna.fuleki.ms@anofm.gov.ro.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona oferta accesând https://www.anofm.ro/eures/solicitanti.html.

Pentru detalii suplimentare cei interesaţi se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Teleorman din Alexandria, strada Dunarii, nr. 1, la numerele de telefon 0247310155 sau 0247315915 int. 301. Data limită de înscriere este 20.02.2022.  

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare