17.2 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, iunie 15, 2024

AJOFM Teleorman: 100 de locuri de muncă, în Danemarca. Data limită de înscriere este 20.02.2022

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Angajatorul GREENPEAS ENTERPRISE APS, cu adresa în Eskemosevej, 8, Refsvindige, DK-5853, Ørbaek, Danemarca, oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 100 de  locuri de muncă vacante pentru lucrători în agricultură-culegători de mazăre.Locul de muncă va fi în insula Funen (Fyn) din Danemarca, ferma din Industrivej 1 E, 5750, oraşul  Ringe.
Angajatorul caută persoane îndemânatice şi mobile la cules de mazăre,căpşuni,porumb şi alte culturi.Cultura principală este mazărea. Pot aplica şi cupluri.Se va munci într-o fermă unde majoritatea lucrătorilor sunt din România împreună cu câteva persoane din Danemarca, cu oportunităţi de dezvoltare a abilităţilor de muncă şi socializare. Compania promovează respectul reciproc, responsabilitatea şi încrederea reciprocă între lucrători.Se încheie contract direct la fermă, fără intermediari şi fără comisioane.Se acordă asistenţă în completarea şi trimiterea actelor necesare pentru obţinerea dreptului de muncă în Danemarca.Se asigură transport săptămânal cu autobuzele companiei  la cumpărături.Există posibilitatea de a avansa în diferite funcţii, ca supervisor, conducător de camion/tractor etc.Există posibilitatea de prelungire a contractului pentru cei care doresc să lucreze şi altfel de munci după terminarea sezonului de mazăre.

Cerinţe:vârsta minimă 18 ani, condiţie fizică bună, experienţă în agricultură.
Nu sunt cerinţe de limbă străină.
Plata muncii este în funcţie de cantitatea culeasă. Salariul poate ajunge până la 2000-2500 euro brut/lună .Salariul se acordă lunar.Se acordă avans săptămânal, se poate achita cash, se poate vira în cont bancar.Impozitul şi contribuţiile sociale se vor deduce din salariu conform legislaţiei daneze. De exemplu, la un salar de 2000 euro brut/lună  rămâne un net  de aproximativ 1600 euro.Se oferă un bonus 12,5% la totalul salariului, acesta reprezintă bani de concediu conform legislaţiei daneze.Mai multe informaţii despre impozite: http://www.skat.dk.

Cazarea se face în rulote. Fiecare rulotă are 4 camere, iar în fiecare cameră stau 2 persoane, rulota este echipată cu baie şi toaletă. În camping sunt disponibile separat de rulote: bucătărie complet mobilată (frigidere, aragaze), sala de mese, extra băi cu duşuri, maşini de spălat, TV, internet wireless. Taxa de cazare este de 9 euro pe zi cu toate utilităţile incluse.Taxa de cazare se reţine din salar la plecare.Asigurarea medicală este plătită de angajator.
Transportul România-Danemarca este plătit de angajat.Transportul de la locul cazării la locul de muncă în Danemarca este suportat de angajat şi costă 2,5 euro/zi. Opţional lucrătorii pot să îşi aleagă alt mijloc de transport la locul de muncă, îşi pot aduce maşinile personale.Cei selectaţi trebuie să aducă ustensile de bucătărie(oale, tacâmuri etc.) , să aibă echipament de muncă(inclusiv geacă de ploaie, cizme etc.)şi să aibă la ei o anumită sumă de bani pentru a putea cumpăra de mâncare până la primul salar. Mai multe informaţii despre cazare şi transport se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com.Cei selectaţi vor primi informaţii detaliate referitoare la cardul european de sănătate, deducere de taxe etc.înainte de a pleca din România.
Durata contractului: iunie-septembrie 2022. Program de lucru este de 40-50 de ore/săptămână, 6 zile/săptămână. De regulă se lucrează în intervalul orar 07-15.
Candidaţii trebuie să trimită un CV model EUROPASS, în limba română, pe adresa de email: aam@greenpeas.dk. Informaţii suplimentare se pot obţine la nr. de telefon 004551501097 sau pe Facebook Andreea Motoc.  Alte informaţii  se găsesc pe website-ul www.My-greenpeas.com. Pentru monitorizare, emailurile vor fi trimise şi la barna.fuleki.ms@anofm.gov.ro.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona oferta  accesând https://www.anofm.ro/eures/solicitanti.html.

Pentru detalii suplimentare cei interesaţi se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Teleorman  din Alexandria, strada Dunarii, nr. 1, la numerele de telefon 0247310155 sau 0247315915 int. 301. Data limită de înscriere este 20.02.2022.       

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Deficiențe în alimentarea cu energie electrică, în 27 de localități din Teleorman. Echipele Distribuție Oltenia acționează pentru remedierea incidentelor

Începând cu data de 13 iunie, ora 17:00, județele din aria operațională Distribuție Oltenia au intrat sub incidența codului...

Articole similare