8.7 C
Judeţul Teleorman
miercuri, aprilie 24, 2024

Agitație în UNPR. Samuel Calotă a fost bătut de către consilierul municipal Stelică Tălpigă

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Desemnarea lui Samuel Calotă ca potențial candidat la primăria municipiului Alexandria, din partea progresiștilor, pare să fie de domeniul trecutului. Deși Calotă a declarat că el este persoana ce va intra în bătălia electorală, rezultatul unui sondaj de opinie, efectuat la nivelul urbei, la comanda UNPR, a schimbat regulile jocului.

Surse din formațiunea politică au afirmat că Florică Mara a ținut morțiș să se fac un sondaj de opinie, în urma căruia cel mai bine clasat să fie numit candidatul partidului pentru primăria Alexandria.

Deschiderea ”plicului” cu rezultatul cercetării sociologice a arătat că Stelică Tălpigă, actual consilier municipal, ar fi votat de 18% din alexăndreni, în timp ce contracandidatul Samuel Calotă ar obține undeva la 12% din sufragii. În consecință, președintele inginer Florică Mara va merge pe mâna lui Tălpigă, fapt ce a produs un val de nemulțumire din partea lui Calotă și a oamenilor lui care, trebuie să recunoaștem, nu sunt puțini ca număr.

Cum generalul Gabriel Oprea este trecut pe linia moartă, Alin Bucur nu mai poate influența o decizie în favoarea lui Samuel Calotă, ca drept mulțumire pentru că l-a făcut deputat de Teleorman. În atare situație, Florică Mara nu are o misiune prea ușoară. Din contră, una destul de grea, cu mult peste puterea omului de a gestiona o astfel de criză, spun unii.

În toată această poveste, singura soluție pentru ca Samuel Calotă să nu părăsească partidul și, odată cu el, câteva sute de persoane, ar fi varianta de a fi desemnat competitor la CJ Teleorman, post la care visează și Florică. Oricum ar sta lucrurile, fitilul până la bombă a fost întins. Și conectat la proiectil. Rămâne de văzut cine-l va aprinde!

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Angajări în primăriile şi instituţiile din Teleorman. Se caută director medical, şofer, zidar, electrician şi mecanic auto

În următoarea perioadă, câteva instituţii publice şi primării din judeţul Teleorman vor organiza concurs pentru ocuparea unor funcţii declarate...

Articole similare