24.1 C
Judeţul Teleorman
vineri, aprilie 12, 2024

Adrian Gâdea şi-a depus candidatura la CJ cu ”speranţă şi încredere”

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Social democraţii teleormăneni au depus la BEJ listele cu candidaţii ce vor intra în lupta electorală pentru legislativul din judeţ. Cum era de aşteptat, Adrian Gâdea, actualul preşedinte al CJ, deschide lista de candidaturi, secondat de vicepreşedintele Nicolae Zavera.

”Privesc alegerile locale cu speranţă şi încredere. Pe listă, după cum se poate observa, sunt vechi membri de partid, dar şi tineri de perspectivă. În actualul mandat am dat viaţă unor proiecte destul de importante pentru dezvoltarea judeţului Teleorman iar investiţiile au fost unele corecte, în zone unde era mare nevoie, fără nicio influenţă a factorului politic”, a declarat Adrian Gâdea.

Surpriza listei de candidaţi o reprezintă Gabriel Crângeneanu, actualul şef de cabinet al Prefecturii Teleorman. Fost coordonator de seminarii din partea MEDIAFAX, Gabriel Crângeneanu este, în opinia multora, o persoană corectă şi responsabilă, cu o capacitate enormă de a interacţiona cu semenii, fie ei colegi sau adversari. Într-un cuvânt, un exemplu de urmat pentru ”junii” ce vor să-şi construiască un viitor politic.

M.D.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Accident pe raza localităţii Trivalea Moşteni. Un tânăr de 19 ani a decedat

Polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și...

Articole similare