Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function 'zexit_init' not found or invalid function name in /home/r57863info/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 307
Adrian Florescu, președintele PMP Teleorman, invocă fraudarea alegerilor în Alexandria - Informatia de Teleorman
28.1 C
Judeţul Teleorman
marți, septembrie 26, 2023

Adrian Florescu, președintele PMP Teleorman, invocă fraudarea alegerilor în Alexandria

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Președintele Mișcării Populare Teleorman, Adrian Florescu, a contestat, în data de 8 iunie, la Biroul Electoral Central, modul de numărare al buletinelor de vot din cele 34 de secții de votare din Alexandria. Liderul PMP spune că ”pe parcursul procesului de votare, la mai multe secții din Alexandria, au fost identificate buletine de vot pe care nu se regăseau toți candidații, lipsind fie candidatul PMP, fie candidatul PRU, creându-se, astfel, suspiciunea rezonabilă că ar fi fost o încercare de fraudare”.

”Față de cele enumerate, vă rugăm să admiteți contestația, și, pe cale de consecință, să dispuneți renumărarea buletinelor de vot NULE”, se arată în întâmpinare.

Două zile mai târziu, adică pe 10 iunie, Biroul Electoral Central a luat în discuție contestația formulată de președintele Florescu, fără a da curs celor semnalate de către PMP Teleorman.

”În cazul unei fraude electorale, cererea de anulare a alegerilor dintr-o circumscripție electorală se poate face… numai în termen de 48 de ore de la închiderea votării. Față de cele menționate cererea de anulare a alegerilor trebuia să fie făcută în termen, respectiv până la data de 07.06.2016”, se specifică în răspunsul dat de către BEC.

M.D.

frauda pmp

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Județul Teleorman, sub Cod Galben de intesificări ale vântului până miercuri, la ora 21.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare- Cod galben de intensificări ale vântului-, valabilă de astăzi, ora 10.00,...

Articole similare