7.8 C
Judeţul Teleorman
marți, martie 28, 2023

Acţiuni preventive ale poliţiştilor teleormăneni la sfârşit de săptămână. 4 permise de conducere au fost reţinute

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La acest sfârşit de săptămână, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman au acţionat în vederea asigurării unui climat de ordine şi siguranţă publică şi pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, fiind întocmite dosare penale şi aplicate sancţiuni contravenţionale pentru diverse abateri privind circulaţia pe drumurile publice. În urma activităţilor preventive desfăşurate, pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 75 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 22490 de lei, au reţinut 4 permise de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice şi au fost retrase 4 certificate de înmatriculare. Dintre acestea, au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale în valoare de 1 600 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, conform LG 61/1991 R. În cadrul acţiunilor au fost legitimate 184 de persoane şi verificate 153 de autovehicule.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turnu Măgurele au depistat un bărbat în vârstă de 34 de ani, din comuna Segarcea Vale, judeţul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism pe DC 39, fără a poseda permis de conducere. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul competent.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Turnu Măgurele au depistat un tânăr în vârstă de 23 de ani, din comuna Năsturelu, judeţul Teleorman în timp ce conducea un autoturism pe DJ 543, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul competent.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

“Canalizare şi staţie de epurare”, în Poeni, şi “Modernizare drumuri în Ştorobăneasa”, prin programul ”Anghel Saligny”

La finele săptămânii trecute, Cseke Attila, ministrul dezvoltării, lucrărilor publice şi administraţiei, a semnat 53 de noi contracte de...

Articole similare