24.7 C
Judeţul Teleorman
marți, mai 30, 2023

Acţiuni în Videle şi comunele învecinate. Doar “avertisment verbal” pentru cei care nu purtau masca în mod corespunzător

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Pe tot parcursul zilei de sâmbătă, 16 octombrie a.c., poliţiştii teleormăneni, împreună cu jandarmi, pompieri şi reprezentanţi ai DSP Teleorman au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. Acţiunile s-au desfăşurat pe raza oraşului Videle şi a comunelor limitrofe.
În urma activităţilor desfăşurate au fost legitimate peste  30 de persoane şi au fost verificate 25 societăţi comerciale. Totodată, au fost verificate mijloacele de transport în comun, ocazie cu care li s-a recomandat călătorilor să respecte măsurile de protecţie individuală.
Dintre sancţiunile aplicate, 6 au fost  pentru nerespectarea prevederilor legale în vigoare prevăzute de Lg. numărul 55/2020, acestea fiind aplicate pentru nepurtarea măştii de protecţie în spaţiile închise.
Totodată, au fost avertizate verbal privind portul necorespunzător al măştii de protecţie toate persoanele care erau în zonă. Poliţiştii teleormăneni continuă acţiunile pentru informarea cetăţenilor şi operatorilor economici, precum şi pentru prevenirea nerespectării legislaţiei în domeniu. Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conştientizăm că acţiunile noastre îi pot afecta pe cei din jurul nostru şi să respectăm deciziile autorităţilor pentru limitarea răspândirii infecţiilor cu virusul SARS-CoV-2.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte Ziua Internaţională a Copilului

Biblioteca Judeţeană Marin Preda Teleorman sărbătoreşte miercuri, 31 mai, începând cu ora 10, la Sala de lectură, Ziua Copilului. Rubab...

Articole similare