10.6 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, aprilie 10, 2021

Acțiune caritabilă a rezerviștilor militari teleormăneni

Articole noi

Decizie CLSU Alexandria: Restricţiile privind limitarea răspândirii SARS Cov 2 se menţin, în următoarele două săptămâni

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 09.04.2021, a adoptat o hotărâre prin...

Județul Teleorman ar putea intra în scenariul ROȘU. Astăzi, s-a atins pragul critic de 3 cazuri la mia de locuitori

Astăzi, în județul Teleorman s-a atins pragul critic de 3 cazuri de infectare cu COVID 19 la mia de...

Declarație de presă- deputat Maria Stoian: Investiții europene pentru comunitățile locale prin PNRR

Planul Național de Redresare și Reziliență propus de Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a fost adoptat miercuri, 7 aprilie,...
Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Filialele județene ale Asociațiilor Cadrelor Militare în Rezervă și în Retragere, din cadrul M.Ap.N și MĂI, au iniţiat şi desfăşurat, zilele trecute, o nouă acţiune în comun, de data aceasta în scop caritabil, beneficiarii fiind bătrânii şi copiii, unde, membrii din cadrul celor două Asociaţii au contribuit benevol şi au donat unele sume de bani şi hainele de la familiile acestora.

Astfel, o delegaţie de rezervişti s-a deplasat la Centrul pentru Persoane Vârstnice din Cervenia, fiind întâmpinaţi de şeful centrului, Potbaniceanu Marian, unde au donat haine, material igienico-sanitare şi televizoare color, pentru cei aproximat 40 de bătrâni.

Preşedinţii celor două Asociaţii Lt.Col (r) Brâncoveanu Ioan şi Col (r) Sandu Liviu Sorinel au stat de vorbă cu bătrânii, ascultându-le cu căldură şi vie emoţie povestirile de viaţă, amintirile şi necazurile prin care au trecut şi cum au ajuns în această situaţie. Bătrânii au fost plăcut surprinşi de gestul de omenie al rezerviştilor şi, la rândul lor, le-au oferit o plăcută şi emoţionantă surpriză, prin dedicarea şi recitarea unei poezii patriotice de către doamna Brânduşa Elenă, domnia sa fiind apreciată şi răsplătită cu îndelungi aplauze.

Momentul de despărţire a fost unul emoţionant, bătrânii rugându-I pe rezervişti să le mai calce pragul şi cu alte ocazii, pentru a le împărtăşi povesti din viaţă şi cariera lor militară. A urmat deplasarea la un Centru de tip familial de copii cu dizabilităţi ‘Alexandra şi Violetă” din municipiul Alexandria, unde rezerviştii militari au fost primiţi cu căldură şi dragoste de către micuţi, oferindu-le hăinuţe şi jucării.

Pe durata deplasării la cele două Centre, delegaţia rezerviştilor a fost însoţită de către Floinel Dragomirescu, director general al DGASPC Teleorman, care a mulţumit călduros pentru gestul caritabil, în beneficiul bătrânilor şi copiilor.

Purtător decuvant Col (r) Orodel Emilian

- Advertisement -
- Advertisement -
- Advertisement -

Recente

Decizie CLSU Alexandria: Restricţiile privind limitarea răspândirii SARS Cov 2 se menţin, în următoarele două săptămâni

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 09.04.2021, a adoptat o hotărâre prin...

Articole similare