28.1 C
Judeţul Teleorman
luni, septembrie 25, 2023

Accident mortal la Ştorobăneasa

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Poliţiştii din municipiul Alexandria au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe DJ 506, în localitatea Ştorobăneasa, jud Teleorman a avut loc un accident rutier.
În ziua de 11.03.2016, în timp ce un bărbat în vârstă de 39 ani din com. Ştorobăneasa, jud. Teleorman conducea un autoturism pe D.J. 506, în localitatea Ştorobăneasca, pe fondul neatenţiei în conducere a accidentat un bărbat în vârstă de 52 de ani, din com. Ştorobăneasa care se deplasa pe bicicletă, în aceeaşi direcţie de mers. In urma impactului, bărbatul a decedat.
Biciclistul nu era echipat cu vesta reflectorizantă iar bicicleta nu era dotată cu elemente reflectorizante.Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de «ucidere din culpă », urmând a se propune soluţie prin Parchet.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

În luna iulie, câştigul salarial mediu la nivelul judeţului Teleorman a fost de 3.278 de lei

Ultimul raport dat publicităţii de către Direcţia Judeţeană de Statistică Teleorman arată că, în luna iulie 2023, câştigul salarial...

Articole similare