39.6 C
Judeţul Teleorman
vineri, iulie 12, 2024

Accident la Siliştea. Şoferul, un bărbat de 51 de ani, a făcut infarct. Manevre de resuscitare fără rezultat

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Duminică, după orele prânzului, echipajele de salvare au fost solicitate să intervină pentru acordarea primului ajutor în cazul unui conducător auto, care se deplasa cu autoturismul pe DJ701. Din primele informaţii, bărbatul în vârstă de 51 de ani era singur în maşină şi cel mai probabil a suferit un infarct la volan. Maşina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă, s-a răsturnat de mai multe ori, şi s-a oprit într-un lan de floarea soarelui. Evenimentul a fost semnalat la 112 de către un alt şofer, iar medicii sosiţi la faţa locului au început resuscitarea cardio-pulmonară, din păcate, fără niciun rezultat.

Conform IPJ Teleorman, “un bărbat în vârsta de 51 de ani, din municipiul Bucureşti, în timp ce conducea un auto pe DJ 701, în comuna Siliştea, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă către stânga drumului unde s-a răsturnat. În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto care era singur în maşină. În cauză oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă”.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Trofeul Electricianului: Anul acesta, Locul I a fost revendicat de un ucenic electrician din județul Teleorman

Tinerii din programul Ucenic Electrician, desfășurat de Distribuție Oltenia, confirmă că viitorul energiei este pe mâni bune. Pentru al...

Articole similare