1.4 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 8, 2023

Accident între Orbeasca şi Lăceni. O ambulanţă, implicată. Pacientul a fost preluat de un alt echipaj

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La un pas de tragedie. O ambulanţă de la SAJ Teleorman a fost implicată într-un accident rutier petrecut între localităţile Orbeasca şi Lăceni. În urma evenimentului rutier, pacientul, diagnosticat anterior cu mai multe traumatisme, a fost preluat de un alt echipaj şi transportat la spitalul de urgenţă din Alexandria. Atât şoferul, cât şi asistentul medical nu au suferit răni grave, fiind în afara oricărui pericol. Preventiv, conducătorul ambulanţei a fost dus la spital pentru investigaţii medicale suplimentare.

Potrivit declaraţiei martorilor, în timpul coliziunii, Ambulanţa avea semnalele luminoase şi acustice în funcţiune. Oamenii spun că şoferul vinovat a virat brusc în faţa echipajului de intervenţie, fără să semnalizeze.

La faţa locului au intervenit un echipaj SMURD, o autospecială aparţinând Detaşamentului de Pompieri Alexandria şi o ambulanţă de la SAJ Teleorman. În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se face cercetări privind cauzele ce au dus la producerea evenimentului rutier.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

ITM Teleorman, acţiune de verificare privind utilizarea echipamentelor de muncă şi a tehnologiilor in parchetele forestiere

Pe parcursul anului 2023, Inspectoratul Teritorial de Muncă Teleorman a desfăşurat o acţiune de verificare a modului în care...

Articole similare