26.9 C
Judeţul Teleorman
luni, iulie 4, 2022

Accident în Alexandria. Cu STOP-ul în față, soferiță a intrat în intersecție fără să acorde prioritate

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În această dimineață, mai multe echipaje au fost solicitate să intervină pentru acordarea primului ajutor, în cazul a patru persoane, victime ale unui accident de circulație. Evenimentul a avut loc la intersecția străzilor Cuza Vodă cu Frații Golești, zonă în care, din cauza mașinilor parcare la voia întâmplării, vizibilitatea este aproape zero.

Din primele informații, autoturismul care se deplasa pe strada Frații Golești a intrat în intersecție fără să se asigure. Martorii spun că șoferița nu a schițat nici cel mai mic gest că vrea să reducă viteza și să acorde prioritate. În urma impactului, patru persoane de sex feminin, toate din autoturismul condus de șoferița vinovată, au primit îngrijiri medicale. După acordarea primului ajutor, acestea au refuzat să fie transportate la Spitalul de Urgență din Alexandria.

În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună măsurile prevăzute de legislația în vigoare.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Primăria Viişoara a reuşit să-şi asigure independenţa energetică, prin instalarea unor panouri fotovoltaice

Primăria Viişoara investeşte masiv în energia verde. Prin montarea unor panouri fotovoltaice, proiect în valoare de aproximativ 100.000 de...

Articole similare