2 C
Judeţul Teleorman
vineri, decembrie 2, 2022

Accident în Alexandria. Cu STOP-ul în față, soferiță a intrat în intersecție fără să acorde prioritate

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

În această dimineață, mai multe echipaje au fost solicitate să intervină pentru acordarea primului ajutor, în cazul a patru persoane, victime ale unui accident de circulație. Evenimentul a avut loc la intersecția străzilor Cuza Vodă cu Frații Golești, zonă în care, din cauza mașinilor parcare la voia întâmplării, vizibilitatea este aproape zero.

Din primele informații, autoturismul care se deplasa pe strada Frații Golești a intrat în intersecție fără să se asigure. Martorii spun că șoferița nu a schițat nici cel mai mic gest că vrea să reducă viteza și să acorde prioritate. În urma impactului, patru persoane de sex feminin, toate din autoturismul condus de șoferița vinovată, au primit îngrijiri medicale. După acordarea primului ajutor, acestea au refuzat să fie transportate la Spitalul de Urgență din Alexandria.

În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună măsurile prevăzute de legislația în vigoare.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Primarul Aurelian Neagoe, de Ziua Națională: “Tătărăștii de Jos este o bucățică din România, dar un simbol puternic, în zona Munteniei”

Într-o atmosferă încărcată de emoție, inerentă unui astfel de eveniment, sute de cetățeni și elevi din localitatea Tătărăști de...

Articole similare