24.5 C
Judeţul Teleorman
duminică, iulie 3, 2022

96 de primării şi CJ Teleorman au primit 34,6 milioane de lei pentru achitarea unor cheltuieli de funcţionare

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La propunerea Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Guvernul României a alocat, în şedinţa de vineri, 17 decembrie, 1.029.189.000 lei, din Fondul de rezervă bugetară, pentru 3.057 de unităţi administrativ-teritoriale. Fondurile au fost alocate la solicitarea Consiliilor Judeţene şi a autorităţilor locale, prin Instituţia Prefectului din fiecare judeţ, pentru asigurarea cheltuielilor de funcţionare şi dezvoltare ale autorităţilor administraţiei publice locale, cheltuieli necesare pentru desfăşurarea în bune condiţii a activităţii acestor autorităţi. Totodată, autorităţile publice locale au cerut fondurile pentru finalizarea investiţiilor publice finanţate de stat sau din fonduri UE. Astfel, potrivit actului normativ adoptat, 23 de Consilii Judeţene, 59 de municipii, 205 oraşe, şi 2.769 de comune primesc 1.029.189.000 de lei în total.
34.600.000 de lei este suma repartizată judeţului Teleorman. Potrivit documentului, 96 de localităţi şi CJ Teleorman au primit banii necesari cheltuielilor de funcţionare. Municipiul Alexandria este singura unitate administrativ teritorială din judeţ care nu regăseşte pe lista data publicităţii.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

O tânără de 22 de ani, din municipiul Alexandria, prinsă drogată la volan. Şoferiţa consumase cannabis

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria au depistat o tânără în vârstă de 22 de ani, din municipiul Alexandria,...

Articole similare