35 C
Judeţul Teleorman
miercuri, iulie 24, 2024

95% dintre Ucenicii Electricieni recomandă programul derulat de Distribuție Oltenia pentru că schimbă vieți profesionale, dar și personale

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.
  • La sfârșitul anului școlar 2021 – 2022, peste 80% dintre elevii implicați în programul Ucenic Electrician au declarat că programul este unul extrem de util și îi ajută atât pentru dezvoltarea profesională, dar și personală.
  • Peste 83% dintre elevi evaluează activitățile programului ca fiind interesante, considerând că i-au ajutat să înțeleagă calitățile unui bun electrician, să se dezvolte pentru carieră, să devină mai responsabili, să comunice mai bine și să devină buni coechipieri.

Distribuție Oltenia și partenerii săi de la Fundația Progress au lansat la finalul anului școlar, pentru cei peste 300 de elevi, un chestionar pentru a măsura impactul activităților desfășurate, ținând cont că au fost implementate activități practice noi („Luna reparației”), concursuri tematice („Clubul de practică”), dar și întâlniri periodice cu reprezentanții companiei („Circuitul de idei”).

 Conform răspunsurilor:

  • Peste 80% dintre elevi au considerat că activitățile de la „Clubul de practică” i-au ajutat să se dezvolte mult sau foarte mult;
  • 90% dintre elevi au considerat interesante sau foarte interesante activitățile din „Luna reparației”;
  • 99% dintre elevi apreciază ca fiind util sau foarte util modulul „Circuitul de idei”;
  • Atelierele de dezvoltare personală au fost apreciate în mod special de majoritatea elevilor respondenți, care au declarat că acestea i-au ajutat să înțeleagă calitățile care îi fac buni electricieni.

 

Partenerii Distribuție Oltenia

Dacă vrei să fii unul dintre viitorii Ucenici Electricieni, poți alege unul dintre cele 7 licee partenere, înrolate în programul Ucenic Electrician:

 Pentru mai multe detalii despre oportunitățile de formare oferite de programul Ucenic Electrician, te invităm să accesezi platforma www.ucenicelectrician.ro.

spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Magistraţii de la Tribunalul Teleorman au decis arestarea unui bărbat acuzat de trafic de minori, proxenetism şi violenţă

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Teleorman, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată...

Articole similare