-1.5 C
Judeţul Teleorman
miercuri, februarie 8, 2023

93 de pacienţi, dintre care patru la Terapie Intensivă, sunt internaţi la Spitalul Caritas. 317 persoane s-au vindecat de Coronavirus

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La nivelul judeţului Teleorman, au fost confirmate 531 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (10 persoane în ultimele 24 de ore). În prezent sunt monitorizate, conform raportării Centrului Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Teleorman, 318 persoane aflate în carantină la domiciliu şi 39 de persoane izolate la domiciliu.

De la începutul epidemiei, au fost declarate vindecate şi externate 317 de persoane. Dintre acestea, 284 au fost externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roşiorii de Vede. În momentul de faţă, în acest spital sunt internaţi 93 de pacienţi, dintre care 4 la secţia ATI.

Până în prezent, la nivelul judeţului, au fost efectuate 8327 teste COVID-19, dintre care 4329 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman şi 2727 în cadrul laboratorului Spitalului Judeţean de Urgenţă Alexandria (468 teste au fost efectuate la cerere).

“Le reamintim cetăţenilor să ia în considerare doar informaţiile verificate prin sursele oficiale şi să apeleze pentru recomandări şi alte informaţii la linia TELVERDE-0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgenţă, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetăţenilor şi este valabilă pentru apelurile naţionale, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-20.00”, se arată într-un comunicat de presă al CJSU Teleorman.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Comuna Măldăeni a primit o nouă tranşă pentru decontarea unor lucrări finanţate prin programul ”Anghel Saligny”

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 4.425.038,88 de lei, în vederea decontării facturilor pentru...

Articole similare