10.3 C
Judeţul Teleorman
sâmbătă, aprilie 1, 2023

87 de autovehicule verificate şi 34 de pasageri legitimaţi, în acţiunea poliţiştilor pe linia transportului de persoane

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

La data de 14 noiembrie, a.c., în întervalele orare 06.00-09.00 şi 16.00-19.00, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman, au desfăşurat, pe drumurile publice din judeţ, acţiuni pentru verificarea modului în care se efectuează transporturile publice de persoane. Acţiunea a vizat verificarea legalităţii transporturilor rutiere publice de persoane, prin verificarea deţinerii documentelor necesare efectuării transportului public de persoane de către operatorul de transport şi de conducătorul auto, verificarea respectării traseului şi a graficului de circulaţie cu opririle aferente, respectarea capacităţii maxime de încărcare ale autovehiculelor de transport persoane, avându-se în vedere situaţiile în care persoanele sunt transportate în picioare şi verificarea valabilităţii inspecţiei tehnice periodice a autovehiculului.
Poliţiştii au testat cu aparatul etilotest conducătorii de autovehicule care efectuează acest gen de transport, în vederea identificării conducătorilor care au consumat băuturi alcoolice.
În urma activităţilor desfăşurate, pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 49 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 25.335 de lei, au reţinut un permis de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice şi au retras două certificate de înmatriculare. În cadrul acţiunilor au fost legitimate 34 de persoane şi au fost controlate 87 de autovehicule.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare