27 C
Judeţul Teleorman
miercuri, mai 25, 2022

73 de teleormăneni, internați la Spitalul „Caritas”, vindecați de CORONAVIRUS. În județ, doar opt persoane se află în carantină

Articole noi

Info TRhttps://infotr.ro
Stiri, reportaje, anchete si informații din Teleorman.

Conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, la nivelul județului Teleorman, sunt monitorizate 1.758 de persoane aflate în izolare la domiciliu și 8 persoane pentru care s-a dispus carantina instituționalizată.

Potrivit raportării Direcției de Sănătate Publică Teleorman până astăzi, 4 iunie a.c., au fost declarate vindecate și externate 110 persoane. Dintre acestea, 73 au fost externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede (unitate suport COVID- 19). De la începutul epidemiei și până în prezent, la nivelul județului, au fost efectuate 1837 de teste COVID-19, dintre care 1124 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman.

„Având în vedere numărul de cazuri nou confirmate la nivel național, care se situează peste media ultimei săptămâni, atragem atenția asupra respectării cu rigurozitate a normelor de conduită sanitară și de prevenire a răspândirii noului coronavirus, cu precădere a celor referitoare la purtarea măștii în spații închise, evitarea contactului, igienizarea frecventă a mâinilor și păstrarea distanței față de alte persoane. Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor”, se arată într-un comunicat de presă al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Teleorman.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
spot_img
- Advertisement -spot_img

Recente

Articole similare